Mgm kar ikonlarını koyar bugün
Orta ve uzun vadeli de en son ayın 20sini görüyor. Devamınıda görseydi iyiydi. 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMgm kar ikonlarını koyar bugün
Orta ve uzun vadeli de en son ayın 20sini görüyor. Devamınıda görseydi iyiydi. 😂
Bi ateşde ben ederim
ECMWF GÜNCELLEMESİ SONA ERMİŞTİR.TAKİP EDEN,YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Ecmwf GFS'ye göre kötü geldi ama yine de güzel vade daha uzun zaten. Eline sağlık Furkan K.
Pazar ya da pazartesi günü sistemin gelip gelmeyeceği kesinleşir gibi son 72 saat içine girene kadar takibe devam tedbirli bir biçimde.
Mart ayı analizi gelsin mi ?
Mart ayı analizi gelsin mi ?
Gelsin hocam dört gözle bekliyorum
Söz uçar yazı kalır. Yılbaşında yaptığım analizden çok rahatsız olanlar vardı. Acaba bu arkadaşlar nerde şimdi.?
Önümüzde görünem sistem eğer bozarsa ortaya çıkarlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Söz uçar yazı kalır. Yılbaşında yaptığım analizden çok rahatsız olanlar vardı. Acaba bu arkadaşlar nerde şimdi.?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Onlar genelde balkonuna 20 cm yağınca siz 30 dedinizciler.. Hayattan mutlu olma şansları pek yoktur.
Birazdan gfs öğle güncellemesini paylaşacağım
O kadar soğuk girişi var haritada DEK yağışından başka bir numara yok, tuzu kuru olanın laf söylemesi kolay, yukarı da bazı arkadaşlar laf etmişler, yok neredeler felan diye, çok istiyorlar ise kuru ayazlı günlerde kendileri izlesinler yıldızları. Ve hep burdayım sadece ne diyim bana yaramayan sistem hakkında sessizce takip ediyorum işte. Selamlar, sağlıkla kalın.
ı