Hocam sanki Ecmwf de soğuklar yetersiz gibi geldi bana ama siz nasıl yorumlarsınız
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Yeterince zaten batılı dahada batilasinda sadece marmarayami yarasın sistem yani
ben sistemin batisindan dogusundan bahsetmedim. bu sekilde marmaraya zaten yaramaz
-
Hergün 1 gün ileri gidiyoruz. Beş gün geriye gittiğimizde de sisteme 7 gün vardı. Hala 7 gün var. Öteleme iyi birşey değil.
-
ben sistemin batisindan dogusundan bahsetmedim. bu sekilde marmaraya zaten yaramaz
Hocam ben sizin için söylemedim batilamazmi biraz daha diyenler için soyledim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tüm yurt atkı ve eldivenleri hazırda tutsun. Dondurucu soğuklar geliyor. 🥶
-
- Resmi Gönderi
Hocam ben sizin için söylemedim batilamazmi biraz daha diyenler için soyledim
burada sorun sistemin batilayip dogulamasi degil zaten izobarlarin fazla egilip bukulmesi . sistem sıkısıyor. sistem gayet guzel indi, dogru yerden ama yanlis sekilde. duzelecektir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam 23ündeki soğuklara ne oldu bu ne
-
Bu soğuk işine ne takıldınız ya 🙃
-
3 metre yağsa neden 4 yağmadı diyecek durumda olanlar var. Değişik…
-
Bu soğuk işine ne takıldınız ya 🙃
Hocam çünkü denizin dibinde olduğum için sürekli sınırda kalıyom bi türlü olmuyor ve 23 ündeki soğuk kıyı için yetersiz gibi hocam bunu demek istedim
-
3 metre yağsa neden 4 yağmadı diyecek durumda olanlar var. Değişik…
Evet neden 4 yağmasın?
-
Hocam çünkü denizin dibinde olduğum için sürekli sınırda kalıyom bi türlü olmuyor ve 23 ündeki soğuk kıyı için yetersiz gibi hocam bunu demek istedim
Dostum öncesine neden odaklanmıyorsun 23’üne daha var 10 koca gün. Sana kar yağacak tarih 23’ü değilki zaten
-
- Resmi Gönderi
Vallahi pes ediyorum artık Sistem ile alakalı değil
-