İki senedir az ötesine tamah ettik unutmayalım
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Soğukları kırpmıs ecm
-
Hocam niye -58 gelmedi
-
- Resmi Gönderi
butun modellerin disinda bisey denedi bu pek kale almayin.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hala zaman var değişecek sabırlı olun
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar.
Şu sistem üzerine şaka yollu da olsa bir şeyler yazmaktan vazgeçelim sizden ricam olsun
O birşeyler malum sistem yorumlama değil başka başka şeyler
Şaka da olsa hoş olmuyor.
-
Arkadaşlar daha çook değişir sisteme 5 6 gün var daha önce de yazmıştım yine yazayım önce iyi verip sonra kötüleşmesindense önce kötü verip sonra iyileşmesi hepimizin işine gelir. 5 6 Gün sonra iyi kötü bir şeyler alacağız gibi fakat soğuğun yönü kuvveti etkileyeceği zaman aralığı belirsiz daha düne kadar bu da yoktu çoğu kişi kışı kapatmıştı bence yatıp kalkıp rabbimize şükür edelim bu kandil günü yoktan var edip bizlere bu heyecanı bu mutluluğu yaşattığı için şükürsüz olmayalım lütfen. Tekrardan herkese hayırlı kandiller.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar daha çook değişir sisteme 5 6 gün var daha önce de yazmıştım yine yazayım önce iyi verip sonra kötüleşmesindense önce kötü verip sonra iyileşmesi hepimizin işine gelir. 5 6 Gün sonra iyi kötü bir şeyler alacağız gibi fakat soğuğun yönü kuvveti etkileyeceği zaman aralığı belirsiz daha düne kadar bu da yoktu çoğu kişi kışı kapatmıştı bence yatıp kalkıp rabbimize şükür edelim bu kandil günü yoktan var edip bizlere bu heyecanı bu mutluluğu yaşattığı için şükürsüz olmayalım lütfen. Tekrardan herkese hayırlı kandiller.
3 gun var
sallayin modelleri model sistemi degil bu
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf gibi gelirse İstanbul yağmur ve sulu kar ötesi olmaz
Hahahahahah
-
O kadar da değil abartma mjocu
-
Yok bir de 30 derece olur yaz tam olsun Odesay
-
Yağmurdan adam yaparız ne güzel
-
Bu arkadaş dezenformasyon yapıyor,yönetim hâlâ bir şey yapmayacak mı,kötü niyetli ve kasıtlı olarak bunu yaptığını düşünüyorum.Hayret bir şey ya !
-
Bu arkadaş dezenformasyon yapıyor,yönetim hâlâ bir şey yapmayacak mı,kötü niyetli ve kasıtlı olarak bunu yaptığını düşünüyorum.Hayret bir şey ya !
Bu her forumda, Twitter'da her tahmincinin yorumunun altında böyle.
-