eger boyle gelirse ben bu memleketten taşınırım
Abi bizim sansimiz yok 2017 den beri bekliyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureger boyle gelirse ben bu memleketten taşınırım
Kuru soğuk Akdeniz uyumaya devam etsin
pilokik hosgeldın gunaydın. bıraz daha acamısın tam anlayamadık.
hem senide taniyalim profilindeki bilgileri musait oldugunda girermisin. model paylasim konusuna yazma kurallari hakkinda ben sana yardimci olacagim. tekrardan hosgeldin.
Pazar aksami az cok belli olur sistemin ana yapisi. Su anda daha kisa vadede bile belirsizlik var hala modellerde. Ayni goruntuyu sunsunlar ondan sonra sevinenler sevinir aglayanlar aglar
120. saatlerde bile izlanda alcak basincinin pozisyonu azorun gucu ve sistemin lokasyonu cok fark ediyor.
Ancak su anda neredeyse kesin olan bir sey varsa o da Trakya, Ege, Bati Akdeniz ve Guneybati Marmara (Balikesir, Canakkale) sanslari en dusuk olan yerler. Buralar Girit siklonu yoklugunu kuru sogukla hissedecekler. Ne olacagi belli olmayan yerlerin basinda ise Istanbul ve Dogu Marmara geliyor. Bati karadeniz, orta karadeniz ve dogu karadeniz en sansli lokasyonlar su an icin.
Ancak su anda neredeyse kesin olan bir sey varsa o da Trakya, Ege, Bati Akdeniz ve Guneybati Marmara (Balikesir, Canakkale) sanslari en dusuk olan yerler. Buralar Girit siklonu yoklugunu kuru sogukla hissedecekler. Ne olacagi belli olmayan yerlerin basinda ise Istanbul ve Dogu Marmara geliyor. Bati karadeniz, orta karadeniz ve dogu karadeniz en sansli lokasyonlar su an icin.
Abim bunu da kaçırmayız inşallah ya inşallah en şanslı biz oluruz artık "MARMARA"
Abim bunu da kaçırmayız inşallah ya inşallah en şanslı biz oluruz artık "MARMARA"
Bunu burada soylemek pek dogru degil sonuc olarak dogu karadenizde yasayanlar da bizim insanimiz ancak Marmara icin sartlar bir nebze iyilesirse karadeniz bolgesi bundan yine kotu etkilenmez.
Bunu burada soylemek pek dogru degil sonuc olarak dogu karadenizde yasayanlar da bizim insanimiz ancak Marmara icin sartlar bir nebze iyilesirse karadeniz bolgesi bundan yine kotu etkilenmez.
Abim onlara bişey dediğim yok zaten onlar her halükarda alıyorlar güzel kar ama biz alamıyoruz işte sorun orda abim yoksa bende isterdim onlarda alsın 1 metre bizde alalım 1metre yani
Abim onlara bişey dediğim yok zaten onlar her halükarda alıyorlar güzel kar ama biz alamıyoruz işte sorun orda abim yoksa bende isterdim onlarda alsın 1 metre bizde alalım 1metre yani
Adamlar 2020 den beri güzel kar görmüyorlar yalnız
Değerli dostum hiç halükarda alıyoruz bizler inan bana
Atmosfer ne derse o olacak ve bunu bizler be sağa ne sola çekebiliriz acı ama gerçek olan bu herkes istiyor kapısının önüne 1 metre kar yağmasını maalesef bu bizim elimizde değil bak ben Samsun'da yaşıyorum -16 gelsin rüzgar yıldız yada karayel yıldız arası degilse bana hiç birşey yağmaz böyle de lanet bir şehir 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ColdFire10 bizi dogrudan yada dolayli yoldan etkileyen bir endeks in control cizgisinin mutlak degerini 5 ustu oldugunda. zit yonde bir aksiyon gercelesip 2 guncelleme gecmeden 24 saat haric herhangi bir senaryoya fazla egilmek havanda su dovmeye benzer. goz gezdiririlir ama deneyseldir. cok bir anlam ifade etmez cunku extrem kosullar soz konusudur modeller bu durumda pek musait olmuyor endeksleri ilgilendiren bolgeler adina trueput vermeye. AO control nerdeyse mutlak 5.5 suanda ecmwf gfs vb bu kuruluslardaki calismalarda arastirma ve deneysel nitelik tasiyor aslinda. sapma yuzde 80 lere kadar cikabilir demek bu degerler. nerdeyse indeksin genlik cetvelini tasacak. bi kompanze olmasi lazim.
Yani hocam?