Arkadaşlar daha vade çok uzun. Kırk takla atar daha bu model. Ama işin içinde Sibirya emareleri de var. Bu tarz sistemlerde soğuk şu an gördüğünüzden daha soğuk olur. Büyük ihtimal Istanbul kiyilar dahil tutan kar alacak.
Güzel gelen güncellemeler ile nasıl umutlanıyorsak kötü gelince de sabırla takip etmek gerekir. Herkes kendi bölgesinde iyi olsun ister fakat yorum yaparken kötü yorumlama varsa bunu bölge için mi sistem için mi kötü olduğu belirterek yorum atarsak benim gibi uzaktan takip eden insanlarda fikir edinmiş olur diye düşünüyorum
Güzel gelen güncellemeler ile nasıl umutlanıyorsak kötü gelince de sabırla takip etmek gerekir. Herkes kendi bölgesinde iyi olsun ister fakat yorum yaparken kötü yorumlama varsa bunu bölge için mi sistem için mi kötü olduğu belirterek yorum atarsak benim gibi uzaktan takip eden insanlarda fikir edinmiş olur diye düşünüyorum
Evet bazen olmayacak şeyler yazıyoruz, okuyoruz..Az daha açıklamalı ve dikkatlice yazarsak olur,olmazsa basar gideriz
"İki Kafadar Bir ilçede içip kendi köylerine dönmeye çalışıyorlar hava karanlık Bu gecenin köründe pat diye Bir çukura düşüyorlar ikisi birden
Atlıyorlar zıplıyorlar olmuyor
Biri öbürünün üstüne çıkıyor biri alttan destekliyor yine olmuyor
Kafalar zaten kelle
Bunlar saatlerce atlama , zıplama deniyorlar, neredeyse sabah olacak.
İyice yorulmuş bitkin düşmüşler.
Biri derki diğerine
"bak son defa deneyelim, çıktık çıktık çıkamazsak çeker gideriz "