ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Efsane rex tipi engelleme verdi soğukta kopmadı sürekli soğuk akışı oluyor
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu görüntülerin değişme olasılığı kaç?
Belli olmaz daha da güçlenebilir marmarayi sınırda yapabilir değişme açık tabiki
-
- Resmi Gönderi
İzmir'e kadar uzanıyor kar hey maşallah
-
-
Ben demiştim demek istemiyorum. Ama akşam eco güncellemesinde daha kırk takla atar bu sinoptik demiştim. Hala diyorum. Pazartesi öğleye kadar kırk takla daha atar. Takibe ısrarla devam.
-
Azor şaha kalktı
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar tekrardan yazıyorum sistem olayı saat olarak 140 lı saatlerden başlıyor..öncesi bazı bölgelerde kar dekler başlıyor bazı bölgelerde kuru soğuk fakat 140 saatten sonra model oturmaya başlıyor izobar Sinoptik açısından ülke genelinde
-
- Resmi Gönderi
Marmara hala gömülüyor bu arada
-
Azor kutba çıkacaksın yavaş ol :D
-
Arkadaşlar yaklaşık 40 yıldır meteoroloji takip ediyorum. Bu tür sistemler zor sistemler. Her an hersey olabilir. Çok güzel de olabilir hüsran da. Ancak ülke başında genel konuşursak iyi gelecek.
-
-
- Resmi Gönderi
Ben demiştim demek istemiyorum. Ama akşam eco güncellemesinde daha kırk takla atar bu sinoptik demiştim. Hala diyorum. Pazartesi öğleye kadar kırk takla daha atar. Takibe ısrarla devam.
Ecmwf siklon ab ve vortkes bakımından gfs ye dönüş yapıyor. Geçen ki sistemde gfs ısrarla kırım civarı alacağı 12 saat öncesinden gösterdi gem olsun ecmwf olsun 12 saat sonra verdi ama gfs nin dediği oldu hepsi gfs ye döndü
-
-
Arkadaşlar yaklaşık 40 yıldır meteoroloji takip ediyorum. Bu tür sistemler zor sistemler. Her an hersey olabilir. Çok güzel de olabilir hüsran da. Ancak ülke bazinda genel konuşursak iyi gelecek.
-