ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ki bu sitem bıçak sırtında. Ancak bu sistem yönünü kuzey doğuya çeviriyor. Bu durumda Sibirya’dan esintiler var. Sibirya’nın kırıntısını bile hesaba katmak lazım. İnatcidir Sibirya. Kolay yeidirmez kendini. Saygılar.
Soğuklar garanti gelecek o kesin fakat 120 li saatlerden sonra sistemin ana hatti ortaya çıkmaya başlıyor. Akdeniz açıklarındaki alçak basınç kendini kaybederse yüksek direkt üzerimize yatar sonra velladallin amin deriz sistem gider Kafkaslara kuru soğuk çekeriz 2-3 gun sonra yüksek basınç himayesi altına gireriz.
Bu yüzden güneydeki siklon da çok önemli azorun İskandinava desteği de
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Önemli olan bu modelleri 72 saate görmek ondan sonrası tamam diyebiliriz artık
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sinan abim uyumazsan ecmwf gece atar mısın çıkınca teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
-
Soğuklar garanti gelecek o kesin fakat 120 li saatlerden sonra sistemin ana hatti ortaya çıkmaya başlıyor. Akdeniz açıklarındaki alçak basınç kendini kaybederse yüksek direkt üzerimize yatar sonra velladallin amin deriz sistem gider Kafkaslara kuru soğuk çekeriz 2-3 gun sonra yüksek basınç himayesi altına gireriz.
Bu yüzden güneydeki siklon da çok önemli azorun İskandinava desteği de
Bu kadar sogukta kaybedeceğini sanmıyorum hocam. Yine de takdir sizin saygılar.
-
- Resmi Gönderi
Sinan abim uyumazsan ecmwf gece atar mısın çıkınca teşekkürler.
Normalde beni bu saatlerde görmen çok zor
Uyurum ben
-
-
- Resmi Gönderi
O yukarıdaki-16 da istiyoruz.
-