Athena kardeşim eline emeğine sağlık son saatlerde de yukardan bişeyler göz kırpıyor bize sanki
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Son saat
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏 eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Gfs model sonu yarından sonra film gibi
Oldu
-
Sinan Abi ecm ogle güncellemesini atabilir misin müsaitsen
-
Ecmwf öğlen batılamış tahmin ettiğim gibi
-
Şimdi de icon doğulu diyorlar ben tam bakmadım ama
-
Şimdi de icon doğulu diyorlar ben tam bakmadım ama
Kim doğulu diyor
-
- Resmi Gönderi
Sinan Abi ecm ogle güncellemesini atabilir misin müsaitsen
Biraz işim 144 atarım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Eline sağlık bence yeni başlayan bir güncelleme görüntüsü
Mart ilk haftası daha büyük bir sistem geliyor. Başkan vur dedik öldürdün yeter vurma daha öldük
-