The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Az işim var,sistem size teslim... Yanık, yırtık, kırık,defo, patlat, çatlak olmasın sakın
Tamam mı abiler?
-
24 Saate dönüyorum soğuklar toparlanmaya başladı.
-
Kar haritasını ne zama yansır vcünkü hep istanbul 13 cm kalmis
Takılma o kısma DEK sistemlerinde kar haritası bu şekilde görünür. İstanbulun her tarafı denizle çevrili olduğu için yanılma oluyor.
-
Az işim var,sistem size teslim... Yanık, yırtık, kırık,defo, patlat, çatlak olmasın sakın
Tamam mı abiler?
Merak etme abim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin kralı Kocaeli Sakarya
-
Sistemin kralı Kocaeli Sakarya
Abi senin tahminine göre Kocaeli kıyı kaç cm görür bu görüntüye göre ?
-
Doğu marmara nerede göremiyorum
Cm mi bu hocam
-
gem-gfs-control batılı ukmo ecmwf (hatta bir nebze de icon) doğulu. sistem süresi bu kadar yakınken savaş çıkması çok stresli kazanan taraf gfs-gem olur umarım.
Ortalasınlar en iyisi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cm mi bu hocam
Cm değil de yine de gömer zaten yağışın hepsi tutmayacak
-
Gece Trakya’dan sokar sabah yine orta Karadeniz’e döner çok ilginç bi model bu Gfs bakalım artık
-
Ecmwf gece paylaşacak yoksa alıyorum
-
-
- Resmi Gönderi
Abi senin tahminine göre Kocaeli kıyı kaç cm görür bu görüntüye göre ?
Valla o iş sıkıntı soğuklar güzel yağış var ama neme havaya bakmak lazım. Hava çok kurursa toz yağar durur
fazla cm için nem lazım ama modeller cm düşük tutun diyor evet 3 günlük aralıksız dek var ama eskiler iyi bilir bir dek gelirdi 1-2 saate 15-20 cm kar yapar geçerdi burda 3 günden bahsediyoruz. Kısaca havanın kurumadıgi yerler ihya olur fazlası bile gelir ama havanın düşük kaliteli yerlerinde kum tipi yağışlar görürüz.
-