Sistemin kralı Kocaeli Sakarya
Gözlerim açık izliyorum güncellemeyi inanılmaz şeyler yaşanır İzmitte gfs gibi gelirse
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin kralı Kocaeli Sakarya
Gözlerim açık izliyorum güncellemeyi inanılmaz şeyler yaşanır İzmitte gfs gibi gelirse
Müsait birisi gfs gefs kar haritasi atabilir mi
Arkadaşlar kışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen, herkes nasibini alır ya da yaşar. Kimsenin mesajını silmek istemiyoruz.
Tamam arkadaşlar uzatmayalım daha fazla, tekrar tekrar söylüyorum tadını çıkartın artık. GFS nin sıcak senaryo olduğu bariz, batılamanın çok iyi olmadığı gibi doğulamanın da çok iyi olmadığı gerçeği var. Sistemimiz sinop kastamonu arasından girer gibi gözüküyor büyük bir değişim olmadığı sürece bu da neredeyse tüm şehirlerimize güzel kar ihtimali doğurur.
Adminler adamın yazdığı bir sürü mesaj var raporluyoruz bir müdahale yok gibi onlarca beddua var?
Kimseyi kırmadan dökmeden birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sizde sakin olun lütfen bakın tekrar ediyorum kimseyi banlamak istemiyoruz. Bu sistemi burada doya doya hep beraber yaşayalım istiyoruz.
Güncellemeyi bitiriyorum burada arkadaşlar konu heba oldu. Allah ne derse nasıl dilerse öyle olur herkese en hayırlısı neyse o olsun.
Gidin bölgenizde ne yazıyorsanız yazın şimdi, illa ki iyi niyeti suistimal edeceksiniz arkadaşlar ayıp valla, tebrik ediyorum.
Arkadaşlar sizin demenizle veya başkasının demesiyle mi sistem doğuya batıya gidecek bu sayfa model paylaşım yeri o an ne gösteriliyorsa onu yorumlayın duygu ve düşüncelerinizi kendi bölge sayfasından paylaşabilirsiniz kalp kırmaya gerek yok
Ecmwf kim paylaşıyor Athena hariç biri paylaşırsa 1500 puan benden 😀
Ecmwf kim paylaşıyor Athena hariç biri paylaşırsa 1500 puan benden 😀
Bir 1500 de ben koydum
Ecmwf gece paylaşacak yoksa alıyorum