ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İnşallah herkes mutlu olur bu sistemden böyle kötü bir kış sezonunun sonunda az veya çok herkes kar görecek
-
- Resmi Gönderi
İnşallah herkes mutlu olur bu sistemden böyle kötü bir kış sezonunun sonunda az veya çok herkes kar görecek
Sezonun kötülüğünden geçtim kendi aramızda bile böyle kötüysek keşke sistem gelmeseydi de böyle şeyler olmasaydı.
-
- Resmi Gönderi
Sezonun kötülüğünden geçtim kendi aramızda bile böyle kötüysek keşke sistem gelmeseydi de böyle şeyler olmasaydı.
Anlık duygularla hareket edebiliyoruz herkes kar sevdası peşinde koşuyor herkes birbirine saygılı olsa çok daha güzel geçireceğiz bu sistemi
-
Olur öyle şeyler herkes kendi konumuna yarım metre kar yağsın istiyor. Normal bir durum. Sitede İstanbul ve çevresinde yaşayan kişiler de yoğunlukta olduğu için sistem modele göre batıladıkça ve herkes öyle şeyler yazdıkça az daha batılasın işte biz daha çok alalım vb üzülenler ve sinirleri bozulanlar elbet olmuştur olur da.
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs ve ecmwf arasında farklar var hala oturmadı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Şahsen Ecmwf gibi kimsenin gelmesini isteyeceğini düşünmüyorum. Soğuklar aşırı kırpılmış ayın 23 ünde çünkü.
-
-