The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kocaeli-sakarya arasına fena kar vermiş.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kocaeli-sakarya arasına fena kar vermiş.
Rüzgar yönünden büyük ihtimal yatık poyraz var.
Hayır çekirdek oraya oturdu şuan
Batılı geleceği belliydi Azor dik olunca kollarını Akdeniz'e yanastirmsyinca o soğuk süzülüp batıya kayıyor sistem süresi uzuyor. Böyle devam
Çok beğendim kusursuz
Ya sisteme ne kadar kalmış halâ değişim var
Çekirdek çok iyi hamle yaptı iç Anadoluya yerleşerek batı doğusu çok iyi kar alır malesef iç Anadolu boş
Efsane toparladı azor yatmayınca
Muazzam kusursuz , GOL
Arkadaşlar izninzle ben buna sıkarım
Çekirdek çok iyi hamle yaptı iç Anadoluya yerleşerek batı doğusu çok iyi kar alır malesef iç Anadolu boş
İşin içinde siklon olsaydı orayı da gömerdi bence.
Bu arada bu şekil gelsin Akdeniz'de ab nin kralı oluşur. Şu an güneyde veriyor ab yi ama daha iyi olacak. Güneydoğu sağlam yağış alır
Zonguldak ve batı karadeniz 2 gün önceye kadar yarim metre kar alırken şimdi yağış bile uok bomboş
Her şekilde boş geçmeyecek Allah'ın izniyle..
Hapursa'da köpürse de yiyeceğiz 😊
Köy yerlerinde kalıp sabunun olmadığı zamanlar ya da ilk geldiği zamanlar bir müşteri sabun alıyor tabii ne istediğini arkadan gelen görmüyor o sabununu alıyor parasını veriyor gidiyor Bizim öbür arkadaş ise onu helva veya bir yiyecek olarak algılıyor,bana da ondan ver diyor.
Bakkal ne ondan diyor,bu alan giden vardı ondan diyor
Bakkal veriyor bu dışarı çıkınca bir iki ısırık atıyor e haliyle ağzındaki sıvı tükürük derken köpürmeye başlıyor
Yok öyle para verdim sana ,hapursan da köpürsen de yicen seni diyor
Bizde her türlü alacağız bu sistemi 😁