Malesef abi egeden girmeyince sistem iç Anadolu kurtarmıyor
Gaziantep için olumlu bir gelişme var mı hocam. Teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMalesef abi egeden girmeyince sistem iç Anadolu kurtarmıyor
Gaziantep için olumlu bir gelişme var mı hocam. Teşekkürler
Herkese rüzgar yönünü hesaba katmadan Zonguldak'a en az 30 cm kar birikimi olacak dedim. Hatta bizim oralar yüksek yarım metre kar olur dedim. Dayıma falan dedim özellikle. Cuma gününü boş geçireceğiz. Bizim yüksekte bile 30 cm yapmaz gibi bu haliyle çok üzücü.
hocam küçükçekmecede iseniz onunda kurtacağını sanmıyorum Lakin fikir olarak batılı kalması dediğim gibi çok iyi
Kurtarır kurtarır ne sistemler kurtardık burada 2022 vorteksinde bermudadan temiz kaymak yedik zaten buradan daha batısı tekirdağa gitmem lazım
İstanbullu kardeşler bölge konusuna geçelim
Herkese rüzgar yönünü hesaba katmadan Zonguldak'a en az 30 cm kar birikimi olacak dedim. Hatta bizim oralar yüksek yarım metre kar olur dedim. Dayıma falan dedim özellikle. Cuma gününü boş geçireceğiz. Bizim yüksekte bile 30 cm yapmaz gibi bu haliyle çok üzücü.
Size Poyraz yaramiyor dek sistemlerinde maalesef. Yildiza donmeye baslayinca koparsiniz
Konuyu iyice sulandırdınız arkadaşlar burası model takip. Alakasız mesajlar silinecek
Kar haritası paylaşır mısınız ?
GEM
Bu modellere özel konu var oraya atıldı hocam. Burada tekrar paylaşmanıza gerek yok UKMO, GEM vs…
Bu modellere özel konu var oraya atıldı hocam. Burada tekrar paylaşmanıza gerek yok UKMO, GEM vs…
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Görmedim teşekkürler
Şimdi.bünyamin surmeli çıkar istanbul 3 cm kalır der🤣🤣
Şimdi.bünyamin surmeli çıkar istanbul 3 cm kalır der🤣🤣
Her ihtimal var ama şuan olabilir de ama kişi ve kurumlarla ilgili bu şekilde yorumlar yapmayalım.