DEK'ler Lezizo
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
siverek82 bak o Akdeniz'de oluşan yağış var ya o ab nin göstergesi zaten 500 hpa Akdeniz'e dalıp dalıp çıkıyor Akdeniz bu kadar sicakken 2-3 gün kar yapar. Son 50 saate girince bak bakalım nasıl yağış veriyor
Ss alıyorum bak Harun 😂 zaten işin Garibi de bu Akdeniz bu kadar sıcak ve modeller ab öngörmüyor sence bu iş nihayete ne zmn bağlanır?
-
-
-
bu sistem daha doğular mı?
-
-
Ss alıyorum bak Harun 😂 zaten işin Garibi de bu Akdeniz bu kadar sıcak ve modeller ab öngörmüyor sence bu iş nihayete ne zmn bağlanır?
Bak şu akdenizdeki bir ab. Şu an rotasını çizmek için erken o yüzden gfs yağışı vermiyor. Çözünürlüğü yetmiyor. Doğuya veriyor yağışı. O şekil gelsin cuma gecesinden pazartesi sabahına kadar kar olur aralıklarla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bütün modeller oynuyor bir turda Japon modeli takip etsek ne olur sanki
-
-
Orta Karadeniz’in üzerindeki dek nasıl bir dek öyle wortex e mi benziyor ben mi yanlış görüyorum ?
-
-
1015 ab sayılır mı
-
- Resmi Gönderi
Orta Karadeniz’in üzerindeki dek nasıl bir dek öyle wortex e mi benziyor ben mi yanlış görüyorum ?
Döne döne vurdu
-
-
Bak şu akdenizdeki bir ab. Şu an rotasını çizmek için erken o yüzden gfs yağışı vermiyor. Çözünürlüğü yetmiyor. Doğuya veriyor yağışı. O şekil gelsin cuma gecesinden pazartesi sabahına kadar kar olur aralıklarla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabırsızlıkla bekliyorum
-