- Resmi Gönderi
Sizlerle beraber takip edeceğimiz bir tarih aralığı 3 hafta olmasına rağmen veriler olumlu gözüküyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSizlerle beraber takip edeceğimiz bir tarih aralığı 3 hafta olmasına rağmen veriler olumlu gözüküyor
Hayırlısı olsun inşallah, başarılar 👏
10 ocaktan 30 ocağa kadar avrupada yüksek basınç hakimiyeti söz konusu
Eline sağlık
Tarih çok güzel hocam. Takipteyiz Eren
Git gide önemleşmeye başlayan tarih aralığı
Git gide önemleşmeye başlayan tarih aralığı
Önümüzdeki 3 günü göremiyoruz,ay sonundan bahsediyorsun
Eren Hayırlı olsun
Önümüzdeki 3 günü göremiyoruz,ay sonundan bahsediyorsun
Aslında görüyoruz . Fakat çoğu zaman işimize geldiği gibi yorumladığımız için modelleri, örneğin güzel çıkan bir modele akşam değişir diyoruz. Kötü çıkan bir modele artık istikrar sağlar bu şekilde diyoruz. Oysa modeller (süper bilgisayarlar) son zamanlarda hiç olmadığı kadar istikrar sağlıyorlar. Modeller tutarsız, istikrarsız , saçmaladı vs tabirler dolaşıyor sürekli. Her geçen yıl istikrarını ve başarısını artırıyor aslında modeller. Yani 3 günü göremiyoruz tabiri bana göre yanlış. Görüyoruz çünkü. Geçen gün endekslerin de bu çıktıları desteklediğini yazmıştım . Öyle de oluyor . Olmaya devam edecek görüntüye göre. Eren hocamızın tahmini olan ayın son 10 günü ise endekslerden aylık tahminlere onlardan bahsettiğimiz küresel modellerin uzun vadelerine, anomalilere göre destekleniyor şu an için. Atmosferde her an her şey olabilir. Tahminler de ona göre yapılır. Herkese açık küresel modellerin sapma oranına göre değil hocam 🙋🏻♂️
Yaaa ....şu ay ortasını bi halletsek önce
Hayırlı olsun inşAllah gerçekleşir ilgiyle takip ediyor olacağım
Aslında görüyoruz . Fakat çoğu zaman işimize geldiği gibi yorumladığımız için modelleri, örneğin güzel çıkan bir modele akşam değişir diyoruz. Kötü çıkan bir modele artık istikrar sağlar bu şekilde diyoruz. Oysa modeller (süper bilgisayarlar) son zamanlarda hiç olmadığı kadar istikrar sağlıyorlar. Modeller tutarsız, istikrarsız , saçmaladı vs tabirler dolaşıyor sürekli. Her geçen yıl istikrarını ve başarısını artırıyor aslında modeller. Yani 3 günü göremiyoruz tabiri bana göre yanlış. Görüyoruz çünkü. Geçen gün endekslerin de bu çıktıları desteklediğini yazmıştım . Öyle de oluyor . Olmaya devam edecek görüntüye göre. Eren hocamızın tahmini olan ayın son 10 günü ise endekslerden aylık tahminlere onlardan bahsettiğimiz küresel modellerin uzun vadelerine, anomalilere göre destekleniyor şu an için. Atmosferde her an her şey olabilir. Tahminler de ona göre yapılır. Herkese açık küresel modellerin sapma oranına göre değil hocam 🙋🏻♂️
Sonunda beklenilen yorum modellere çok sallayan var da 20 Aralıktan sonra modellerin tutarlılığı baya yükseldi bence fazla modelci olmakta kötü ama sürekli modelleri yerden yere vurma da sacma tonla para döküyorlar modellere
kafkaslara dikkat