Herşey yolunda mı bu sistemde üstadım bizi sık sık bilgilendirin lütfen çok özledik beyaz güzelliği
20-30 Ocak sistem ihtimali ????
-
-
- Resmi Gönderi
Herşey yolunda mı bu sistemde üstadım bizi sık sık bilgilendirin lütfen çok özledik beyaz güzelliği
İskandinav yükseği mevcut o tarihlerde gerisi kutup girdabına bağlı
-
Durumlar nedir üstadlar veriler olumlu mu 20si sonrası için?
-
Durumlar nedir üstadlar veriler olumlu mu 20si sonrası için?
afrika var
-
- Resmi Gönderi
afrika var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar açıklamam şu belirtilen tarihlerde sistem geliyor diyemem sadece sistem ihtimalinin altyapısı şu an oluşuyor gibi gözüküyor ve bir kaç gün sonra modellerde bir sürü senaryolar göreceğiz bazen -16 bazen +12 li sadece takip edelim.
-
- Resmi Gönderi
13 ocaktan 26 ocağa kadar iskandinav yükseği aktif avrupaya sistem ihtimali epey az eğer bu tarihlerde sistem alamazsak ben şubatı takip etmeyebilirim
-
17 ocağa kadar -10 altında senaryo kalmadı gfsde -10 bile yok bazı arkadaşlar kızıyor ama onlar gerçeği görmek istemiyorlar hayal dünyasında yaşıyorlar.
-
- Resmi Gönderi
17 ocağa kadar -10 altında senaryo kalmadı gfsde -10 bile yok bazı arkadaşlar kızıyor ama onlar gerçeği görmek istemiyorlar hayal dünyasında yaşıyorlar.
Ben kızmıyorum
-
- Resmi Gönderi
Konu başlığında 20 ocak sonrası yazıyor bakalım
-
- Resmi Gönderi
kafkaslara dikkat
Kafkaslara ve doğu karadenize dikkat şimdilik
-16 lar var gibi gözüküyor
-
Kafkaslara ve doğu karadenize dikkat şimdilik
-16 lar var gibi gözüküyor
Biz izlicez mi hocam
-
- Resmi Gönderi