Sinan abim son durum nedir
Şubatta Angora Sistemi
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan abim son durum nedir
Öğlen güncellemesini takip edelim .
-
-
- Resmi Gönderi
Konuda ilk sayfada yazmıştım . Şimdi tekrardan bakıyoruz .
Bu takip ettiğimiz 25 sonrasında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Buda İstanbulThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Beklentim en üst düzeyde devam ediyor.
Bakalım bire bir mi yoksa benzerlik mi olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sizce beklediğiniz sistemde ülkenin batısı mı daha şanslı olacak yoksa doğusu mu üstadım?
-
- Resmi Gönderi
Sizce beklediğiniz sistemde ülkenin batısı mı daha şanslı olacak yoksa doğusu mu üstadım?
Normalde doğunun kendisine özel şansı var
Dimi batı bölgeler kar görmüyor o yüzden batı biraz önde
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hoca diyorsa vardır bildiği 25 ocak gibi büyük değişimler artık olucak dedi beklicez
hocam senin konumun rakimin adin hicbirseyin yazmiyor. sunlari giriverde bizde taniyalim seni. yabanci degilsin surekli forumdasin.
-
- Resmi Gönderi
Sinan abim şimdi şubatta güneş ışınları dik geliyor diye biliyorum gelecek sistem de bi kar yağıp bi güneş açarsa gelen soğunn faydası olmıcak gibime geliyor abim bana senin düşüncelerin neler acaba
winter atmosferin sicakligini asil belirleyen unsur yerden deniz seviyesinden ozellikle yukselen sicakliklardir. evet gunes isinlarininda etkisi var lakin yerden yansiyanin yaninda devede kulak. bu da ozon tabakasiyla alakali. buda ek bilgi olsun televizyonlarda orda burda ozon tabakasi delindi gibi sacmaliklar olur. akiskanlar delinmez incelir yada kalinlasir. suyu delebilirmisin buda ayni sey. ve bu tabaka yi gorsellerde cok kalin gosterirler habuki dunyanin buyuklugu bir futbol topu olsaydi ozon ancak kese kagidi kalinliginda olurdu
birde bunlari sohbete yada gfs de sor konuyu dagitmayalim. -
Sinan hocam 2002 2004 de ki gibi bir kar yağışı olabilir mi İzmir Manisa için kusura bakmayın daha önce yazdıysan görmedim.
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam 2002 2004 de ki gibi bir kar yağışı olabilir mi İzmir Manisa için kusura bakmayın daha önce yazdıysan görmedim.
Daha önce yazmadım buna cevap olarak 25 Ocak civarını bekleyelim derim .
-
- Resmi Gönderi
Beklentim en üst düzeyde devam ediyor.
Bakalım bire bir mi yoksa benzerlik mi olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan sistemin adı Angora ama böyle gelirse kuru ayaz yer bizim Ankara inşallah giritte bir siklon eşlik ederde bizde nasipleniriz
-
- Resmi Gönderi
Delikanlı yüksek basınçlı hava severmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Sinan abi son durum nedir yeni çıkan veriler ile
-