- Resmi Gönderi
O bizde kalsın şimdilik.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO bizde kalsın şimdilik.
UsTaD bekletimiz işe yarar mı
Valla başkan onlar detaylar artık, gelsinde artık gına geldi cidden.Sinan başkanın beklediği sistemin benzerliği için paylaştım.
Şöyle bişeyde olabilirmiki benzerlik
Bu sistem ege ve Marmara'ya yaramaz
Hocam benim konumda en az 3 bilek boyu kar vardı
Benzerlik açısından paylaştığım senaryo onu bekliyorum.
Hocam benim konumda en az 3 bilek boyu kar vardı
17 Şubat 2015'te 40-50 cm gördüm konum Küçükçekmece, 31 Aralık 2015'te örtü bile oluşmadı (2-3) cm sonrası kuru soğuk yemiştik çok iyi hatırlıyorum.
Şöyle bişeyde olabilirmiki benzerlik
Bunda ull (Üst seviye alçağı) oluştu, 1,5 gün kar yağdı batısından doğusuna İstanbul kara doydu.
Haftalık tahminler 10 sonrası direk çaprazdan yara yara gelecek diyor.
Haftalık tahminler 10 sonrası direk çaprazdan yara yara gelecek diyor.
İlk önce öyle bir tarih verdik acele ile sonra sistem tarihi böyle güncelledik .
Buyursun gelsin .
Sinan abim şimdi şubatta güneş ışınları dik geliyor diye biliyorum gelecek sistem de bi kar yağıp bi güneş açarsa gelen soğunn faydası olmıcak gibime geliyor abim bana senin düşüncelerin neler acaba
Sinan abim şimdi şubatta güneş ışınları dik geliyor diye biliyorum gelecek sistem de bi kar yağıp bi güneş açarsa gelen soğunn faydası olmıcak gibime geliyor abim bana senin düşüncelerin neler acaba
Erdal’cım keyfine bak
Başta yukarıda dedim ya enteresan sorular sormayın diye konuda ne işin var güneş ışınları ile
Erdal’cım keyfine bak
Başta yukarıda dedim ya enteresan sorular sormayın diye konuda ne işin var güneş ışınları ile
Abim şimdi güneş ışınları dik geliyor ya şubatta ve dek olursa bi güneş açıp bi kar yağarsa güzel olmaz demek istedim abim