- Resmi Gönderi
Sinan abi son durum nedir yeni çıkan veriler ile
25 Ocak tarihine kadar zaten bekliyoruz . Öncesinde ara ara görmek mümkün sistemi .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi son durum nedir yeni çıkan veriler ile
25 Ocak tarihine kadar zaten bekliyoruz . Öncesinde ara ara görmek mümkün sistemi .
Çok teşekkürler cevap verdiğin için abim saygılar
Judah Cohen in bloğundangeri kalan Ocak ayı ve 6 Şubat arasi tahmini. İlgili bir arkadaş bı göz atsın göremediğimiz bize göstersin : https://www.aer.com/science-resear…ic-oscillation/
Judah Cohen in bloğundangeri kalan Ocak ayı ve 6 Şubat arasi tahmini. İlgili bir arkadaş bı göz atsın göremediğimiz bize göstersin : https://www.aer.com/science-resear…ic-oscillation/
Ancak kuşkusuz operasyonel tahminlerin hiçbirinde tutarlılık yok ve topluluklardan destek yok.
Sinan abi son durum ne acaba varmı bişey ler son dakika 💜💜💜
Bakalım gidişat güzel 25 sonrası için
Sabırlı ve istikrarlı bir şekilde bekleyeme devam ediyoruz benim beklentim aynen devam ediyor.
Konuyu yeni okuyamlar ilk sayfadan tekrar okumaya başlasın .
Ustam 25 Ocak yarından itibaren modeller birseyler göstermeye başlar dimi.
Hocam accuweather 2 şubata sistem vermiş değişir mi ne dusunuyosunuz
Sinan abi son durum nedir diyagram ne durumda
Üstadım sistemin durumu nedir merakla bekliyoruz bizi bilgilendirin lütfen bugün 25'i
Üstadım sistemin durumu nedir merakla bekliyoruz bizi bilgilendirin lütfen bugün 25'i
Son durum sistemin modellerde gözükmesi güzel biraz daha kuvvetlenmesini bekliyoruz
Son durum sistemin modellerde gözükmesi güzel biraz daha kuvvetlenmesini bekliyoruz
Morlar yok mu, günü birlik bir sistem mi, modellerin gösterdiği sistem derken hangi model? Nereyi etkileyecek bu sistem. Şunu biraz Halk diline çevirirmisiniz lütfen.
Morlar yok mu, günü birlik bir sistem mi, modellerin gösterdiği sistem derken hangi model? Nereyi etkileyecek bu sistem. Şunu biraz Halk diline çevirirmisiniz lütfen.
2 hafta sonra dolar kaç TL olacak desem cevaplayabilirmisiniz