- Resmi Gönderi
Şubat İlk 10 Günde kuvvetli soğuklar gelebilir.
Buraya yazmışız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞubat İlk 10 Günde kuvvetli soğuklar gelebilir.
Buraya yazmışız
Gfs 9 şubata vermiş aaa o da ne her zaman yaptığı gibi senaryonun enson gününe vermiş
Gfs Ecmwf her iki model güncellemelerine göre şubat ayında ilk on günde dediğimiz gibi bir atak var ilk on gün içinde dedik üç şubat gibi gelebilir dedik nihayetinde öyle gözüküyor en kötü senaryo -12 bir sistem daha sonra bir atak daha gözüküyor oda bizim istediğimiz kuvvette .
Benim beklentim belli .
Gfs Ecmwf her iki model güncellemelerine göre şubat ayında ilk on günde dediğimiz gibi bir atak var ilk on gün içinde dedik üç şubat gibi gelebilir dedik nihayetinde öyle gözüküyor en kötü senaryo -12 bir sistem daha sonra bir atak daha gözüküyor oda bizim istediğimiz kuvvette .
Benim beklentim belli .
Abi senin beklentin mor du ama -12 mor olmuyor ve -12 benim konumu kurtarmıyor abi
Abi senin beklentin mor du ama -12 mor olmuyor ve -12 benim konumu kurtarmıyor abi
Mor ne zaman girmiş Türkiye'ye. - 12 nasıl kurtarmıyor. 850'de - 12 özel bir değerdir.-10'la worteks ile metrelik kar aldı İstanbul
Mor ne zaman girmiş Türkiye'ye. - 12 nasıl kurtarmıyor. 850'de - 12 özel bir değerdir.-10'la worteks ile metrelik kar aldı İstanbul
Ocak sonu konumum 18-20 dereceye çıkıyor -12 gelse kurtaramaz işte ondan diyorum
2 hafta sonra dolar kaç TL olacak desem cevaplayabilirmisiniz
Soruyu size sormamıştım, konunun sizinle alakası yok ama, cevap vermişsiniz, cevap vereyim. Sizin tatmininiz zaten gerçeklesmedi, tahmin bu gerçekleşmez ona kimse birşey diyemez. Lakin nasıl tahmin ettiğiniz sistemler için, günler, haftalar, aylar öncesinden başlık açıyorsan ve günü geldiğinde tuttuğunda alkışlanıyorsan. Neyse birşey demedim sayınız, hatalı cümleler kurduysamda affola. Sağlıklı günler size.
Erdal son kez yazıyorum benim beklentim belli diye belirtmiştim ve senin konumuna göre hareket edemiyoruz öyle bir yetkimiz yok .
Morlar yok mu, günü birlik bir sistem mi, modellerin gösterdiği sistem derken hangi model? Nereyi etkileyecek bu sistem. Şunu biraz Halk diline çevirirmisiniz lütfen.
Halk dilinde yazıyorum Şubat ayının ilk on gündünde soğuk ve yağışlı hava geliyor.
Ah ah benim konumuma -12 girse şöyle bi 2 gün kalsa 1 m kar örtüsü olur derdim direkt düşünmezdim bile -9 ve altında da saf kar yagar rüzgar falanda olumluysa
Ocak sonu konumum 18-20 dereceye çıkıyor -12 gelse kurtaramaz işte ondan diyorum
Mantık o şekil değil abim. 20 dereceyse -12 gelirse sıcaklık 8 dereceye düşmez. 850 hPa’da -12 Türkiye’nin her yerine kar yapar.
Mantık o şekil değil abim. 20 dereceyse -12 gelirse sıcaklık 8 dereceye düşmez. 850 hPa’da -12 Türkiye’nin her yerine kar yapar.
Anladım abi çok teşekkür ederim
Bazen -8 girdiği zaman rüzgar yönü ve dewpoint müsait olursa -8 de bile örütlü kar yapabilir fakat -12 girerse kar en azından sabah akşam 2-3 gün yerde kalır diğer türlü gece tutup sabah tutmama ihtimali var
Bir şey sorucağım bugün 25 Ocak modellerde değişim oldu mu ?