- Resmi Gönderi
Modellere hayal degildir.
Verilere dayanarak modeller denemeler yapar.suan ki soniptikte sizin o benzer sinoptigin gelmesi suan ki basinc dizilimine gore zaten imkansız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModellere hayal degildir.
Verilere dayanarak modeller denemeler yapar.suan ki soniptikte sizin o benzer sinoptigin gelmesi suan ki basinc dizilimine gore zaten imkansız
Modellere hayal degildir.
İmkansız olsaydı, Gfs senaryo olarak göstermezdi herhalde, yazmak için yazmayalım arkadaşlar.
Bizde fenomenlerin verileri ışığında tahmin yapıyoruz.
Mesela şu gibi;
Mesela şu gibi;
Anlık gem modeli ortalama çıktısı.
Bu sistemde iç Anadolu etlilenirmi hocam bir soruda ben sormak istedim😊
Bu sistemde iç Anadolu etlilenirmi hocam bir soruda ben sormak istedim😊
Modellere göre değişiyor
Bizde ki bu şans varken Eskişehir olarak izleriz hocam
Karadeniz kıyıları (Samsun) nasıl etkilenir ? Çok kurak geçirdik bu kışı yağmur bile yok denecek kadar az yağdı.
Bizde ki bu şans varken Eskişehir olarak izleriz hocam
Karadeniz kıyıları (Samsun) nasıl etkilenir ? Çok kurak geçirdik bu kışı yağmur bile yok denecek kadar az yağdı.
Ayın son gününde netleşiriz gibi .
İskandinavdan kutba kadar set çekiyor yb, gel görelim ki soğuklara bak cılız böyle gelirse kky kar arası olup 250 rakımdan sonra güzel örtü olur gibi sahiller ve marmara şehir merkezleri için ara ara cılız bi örtü olur gibi duruyor şuanlık.
Modellerin fragmanlarını izleyin ben dahil.
Modellerin fragmanlarını izleyin ben dahil.
Başkan yağış açısından çok sıkıntı yok gibi ama soğuk açısından çok sıkıntı var.
Bu sistemde yer seviyesi sıcaklıkları normalden düşük olacak. O yüzden soguklarin cılız olması diye birsey söz konusu değil.
Modeller önceki gün güzel görüntü verdi ama iki gündür zayıflama moduna girmiş gözüküyor. Şubat ayı bence yine Ocak ayına benzer bir görüntüde geçecek gibi duruyor. Modellerde ufak bir kıpırdanma var ama yetersiz. Soğuğun çekirdeği çok güçlü değil. yağışlarda yetersiz olunca, bize ulaşana kadar zaten sistem filan kalmış olmuyor. Bu kışın belirgin özelliği bu olsa gerek.
Modeller önceki gün güzel görüntü verdi ama iki gündür zayıflama moduna girmiş gözüküyor. Şubat ayı bence yine Ocak ayına benzer bir görüntüde geçecek gibi duruyor. Modellerde ufak bir kıpırdanma var ama yetersiz. Soğuğun çekirdeği çok güçlü değil. yağışlarda yetersiz olunca, bize ulaşana kadar zaten sistem filan kalmış olmuyor. Bu kışın belirgin özelliği bu olsa gerek.
7-8 günde neler değişir neler??? Efsane olur ya da kestane, bir ihtimal daha var o da sevmek mi dersin? Öyle olunca da senin dediğin gibi olur.