- Resmi Gönderi
Ay ortası sistem varmı hocam
CFS ao'da sert düşüş bekliyor NAO ise nötrlerde MJO 7. faz +scand
Bir şeyler mevcut akşam bakayım tam teşekkürlü .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAy ortası sistem varmı hocam
CFS ao'da sert düşüş bekliyor NAO ise nötrlerde MJO 7. faz +scand
Bir şeyler mevcut akşam bakayım tam teşekkürlü .
Ya ne ay ortasının derdine düştünüz şimdiden, bi bekleyin şu önümüzdeki sistem bi netleşsin ne sabırsızsınız ya
Önümüzdeki sistemin akıbeti netleşmeye başladı az çok. Ay ortası için gelen veriler var. Yorumlamak düşer. 👍🏻
tebrikler baskan yine nokta atisi yapmissin Sinan
Önümüzdeki sistemin akıbeti netleşmeye başladı az çok. Ay ortası için gelen veriler var. Yorumlamak düşer. 👍🏻
Netleşmeye mi başladı? Her güncellemeyle sistem bambaşka bir hal alıyor aynı konuma 30 cm kar verirken öbür güncellemede hiç kar vermiyor net olan tek bir şey var sistemin geleceği ama nasıl geleceği etkisinin ne olacağı hala meçhul
Netleşmeye mi başladı? Her güncellemeyle sistem bambaşka bir hal alıyor aynı konuma 30 cm kar verirken öbür güncellemede hiç kar vermiyor net olan tek bir şey var sistemin geleceği ama nasıl geleceği etkisinin ne olacağı hala meçhul
Netleşmeye başladı derken nereye ne kadar kar düşecek ondan bahsetmedim ona aşağı yukarı son 72 saat kala bakılır. Yazdığınız gibi sistemin geleceğinden bahsediyorum. Ama sistem içinde çok sistem takibi yapmışlığımız var.
Teşekkür ederim.
Sıra sende Kısa vadede
bakacagiz artik suan soguklarin biraz daha kuvvetlenmesi lazim.
bakacagiz artik suan soguklarin biraz daha kuvvetlenmesi lazim.
Bu geceden sonra diye hesaplamıştık bakalım
Bu geceden sonra diye hesaplamıştık bakalım
Nasıl yani Hocam
Sinan hocam çok uzun zaman önce ull olduğunu tahmin ettiniz ve tam isabetle de vurdunuz nasıl ki önceki tahminini tutmayınca elestirdiysek bu başarınızdan ötürü de sizi tebrik ediyorum. Bol sistemli günlere..
Nasıl yani Hocam
Soğumanın artmasını bekliyorum.
Soğumanın artmasını bekliyorum.
bu geceye kadarmı Hocam
Bu ull sistemleri güçlenerek geliyor genelde. Guclenmese de sonuçta herkes Ocak ikinci yarı derken sen Şubat başı dedin ve sistem pek istediğimiz noktaya gelmese de o tarihten bildin. Eline sağlık abim Sinan Şubat ortası da veriler güzel sistem içinde sistem takip etmek güzel olur inşallah
Başkanım sistemin adı Angora ama en az karı biz alacağız gibi şuanlık Ege ve aksenizde ab olmayınca yine diğer bölgeler adına güzel günler bekliyor tebrikler başkanım
Başkanım sistemin adı Angora ama en az karı biz alacağız gibi şuanlık Ege ve aksenizde ab olmayınca yine diğer bölgeler adına güzel günler bekliyor tebrikler başkanım
Bir iki güncellenme bekleyelim diyorum