Sinan hocam istanbul avrupa yakası için 6-7-8 şubat kaç cm beklentiniz
Şubatta Angora Sistemi
-
-
Öngörün yüksek ihtimalle bi aksilik olmazsa gelecek abi tebrik ediyorum
-
bu soruya ekleyeyim dek vuracak mı sıcaklıklar yeterli mi kar için yağış sorunu olacak mı
-
- Resmi Gönderi
bu soruya ekleyeyim dek vuracak mı sıcaklıklar yeterli mi kar için yağış sorunu olacak mı
Sisteme 6 gün kaldı bir kaç güncelleme daha bekliyorum .
-
- Resmi Gönderi
Benim beklentim şuan ki modellemelere göre cevap vermiyorum 40 cm bakalım ne olacak.
-
- Resmi Gönderi
Öngörün yüksek ihtimalle bi aksilik olmazsa gelecek abi tebrik ediyorum
Teşekkür ederim.
-
Benim beklentim şuan ki modellemelere göre cevap vermiyorum 40 cm bakalım ne olacak.
Hocam biraz ütopik olmadı mı neden bu denli yüksek bekliyorsunuz
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam çok uzun zaman önce ull olduğunu tahmin ettiniz ve tam isabetle de vurdunuz nasıl ki önceki tahminini tutmayınca elestirdiysek bu başarınızdan ötürü de sizi tebrik ediyorum. Bol sistemli günlere..
Teşekkür ederim .
-
- Resmi Gönderi
Bu ull sistemleri güçlenerek geliyor genelde. Guclenmese de sonuçta herkes Ocak ikinci yarı derken sen Şubat başı dedin ve sistem pek istediğimiz noktaya gelmese de o tarihten bildin. Eline sağlık abim Sinan Şubat ortası da veriler güzel sistem içinde sistem takip etmek güzel olur inşallah
Teşekkür ederim.
-
Tebrik ederim abim Sinan
-
Sinan abi bende 1 ay önceden öngördüğün, kuvveti hala netlesmemis olsa da bu kadar uzun vadeli bir tahmini tarihsel olarak bilmenden ötürü seni tebrik ediyor kutluyorum nice başarılı tahmin ve analizlere inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Tebrik ederim abim Sinan
Teşekkür ederim.
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi bende 1 ay önceden öngördüğün, kuvveti hala netlesmemis olsa da bu kadar uzun vadeli bir tahmini tarihsel olarak bilmenden ötürü seni tebrik ediyor kutluyorum nice başarılı tahmin ve analizlere inşallah.
Teşekkür ederim.
-
Sinan Hocam güncelleme olurken aniden bi değişik olurmu yani daha vakit geliyor ya Hocam ondan dedim
-
Teşekkür ederim.
Tebrikler Sinan bey ama biz iç bölgeler olarak izleyecegiz
-