Sistem yaklaşırken ani değişiklikler olması çok mümkün bir durum. Önceki sistemlerde yaşadık bunu. tam sistem bizim coğrafyaya yaklaşırken modellere bir şeyler oluveriyor , ya süre kısalıyor ya da sıcaklık yükselişi söz konusu olabiliyor. Bu sefer de aynı durumun olması söz konusu . çok fazla beklenti içinde olmamak gerek.
Şubatta Angora Sistemi
-
-
Hocam geçen ki kaçan sistem için dediklerimi tekrarlıyorum, bu kadar uzun zaman önceden cesaretle bu tarihleri vermen takdir edilesi bir durum. Artık bundan sonra sistem güçsüzleşsin veya tam beklediğin gibi gelsin önemli değil. Beklemenin heyecanı yetti
-
- Resmi Gönderi
Hocam geçen ki kaçan sistem için dediklerimi tekrarlıyorum, bu kadar uzun zaman önceden cesaretle bu tarihleri vermen takdir edilesi bir durum. Artık bundan sonra sistem güçsüzleşsin veya tam beklediğin gibi gelsin önemli değil. Beklemenin heyecanı yetti
Teşekkür ederim beklemenin sonuçlarınıda görelim .
-
- Resmi Gönderi
ECMWF Dün Akşam çıktısı 72. Saat
Buda Sabahki çıktı hayal satmıyor yazıyorum -16 ve -20 çukurun soğuk çökmesinin morların bize gelme olasılığı bende halen mevcut güncellemeleri takip ediyorum .
-
Hocam bu sitem ne zaman netleşir tam olarak pazartesi salı son nokta konur mu
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu sitem ne zaman netleşir tam olarak pazartesi salı son nokta konur mu
Basınç yönlerini gözden geçiriyorum bilgilerimizi buraya yazsak alıp kullanıyorlar kaynak olarak bizi demiyorlar örnek vermiyorlar bundan sebep direk sonucu yazıyorum .
-
- Resmi Gönderi
Beklenen atmosferik hava hareketi ULL Sistemi olarak gözüküyor fakat ( Üst Seviye Soğuk Hava Taşınımı LL CAA )
Bu tür hava olayları Soğuk hava taşınımı, daha soğuk havanın yatay bir düzlemde sabit bir noktaya doğru hareketidir.
Sonuç ; Beklemeye devam
-
Cm tahminleri ne zaman yapılcak hocam
-
- Resmi Gönderi
Benden yana gerek yok şimdilik kısa vade tahmincilerimiz ekler onu
-
- Resmi Gönderi
Son 12 saat yapılması doğru olabilir
-
Ustam Kıyı Ege nin (İzmir ve Manisa) durumu nedir? Kar yağabilir mı?
-
- Resmi Gönderi
Ustam Kıyı Ege nin (İzmir ve Manisa) durumu nedir? Kar yağabilir mı?
Bakarlar abim
-
-
Havada kar gorsek iyidir
-
- Resmi Gönderi
Uzaktan mı bakarız ustam? 🤔
🤪🤪🤣🤣
Cevap verilir anlamında demiştim 😁
Havada kar gorsek iyidir
İnşaallah her yerde olsun
-