- Resmi Gönderi
Şubat 15 - 16 - 17 bu tarihler ve sonra için yazıyorum Sistem gelecektir...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞubat 15 - 16 - 17 bu tarihler ve sonra için yazıyorum Sistem gelecektir...
Saadet her yere uğruyor . Gerçek saadetin olduğu Trabzon hariç 😂
O zaman Saadet Trabzon'dan çıkmalı
Hayırlısı ile gelir inşallah 👏
Hayırlısı ile gelir inşallah 👏
Vallahi uzun bi süredir bu moddayım kar ve soğuk konusunda
Saadet olaya el attı bakalım gelecek mi sistem
Şubat 15 - 16 - 17 bu tarihler ve sonra için yazıyorum Sistem gelecektir...
Garantili iadesiz
Başta İstanbul olmak üzere tüm ülkede okullar eğitime ara verildi bazı şehirlerdeki tatiller ayıp olmasın diye .
Kar İstanbulun başkenti oldu artık kar ile yaşamayı öğrendik hiç bitmeyecek gibi vatandaşlar araba kullanmaktan vazgeçti
Başta İstanbul olmak üzere tüm ülkede okullar eğitime ara verildi bazı şehirlerdeki tatiller ayıp olmasın diye .
Kar İstanbulun başkenti oldu artık kar ile yaşamayı öğrendik hiç bitmeyecek gibi vatandaşlar araba kullanmaktan vazgeçti
Hocam soğuklar sabah daha iyi vermiş şimdi biraz soğumayı azaltmış çoğalırmı Hocam
Hocam soğuklar sabah daha iyi vermiş şimdi biraz soğumayı azaltmış çoğalırmı Hocam
Buda yeterli çoğalma ihtimali var …
Buda yeterli çoğalma ihtimali var …
Hocam Gfs güncellemesinde sabah ve akşam mı daha tutarlı veriyor yoksa hepsi aynımı
Hocam Gfs güncellemesinde sabah ve akşam mı daha tutarlı veriyor yoksa hepsi aynımı
Sabah akşam iyidir
Arkadaşlar sistem batılı gelecektir…
Ooo abim benim ağzından bal damlıyor baalll başkanııımm
Marmara'da 850hpa da -14 ve yoğun kar yağışlı 1hafta boyunca yoğun kar yağışı etkili olucak sabırsızlıkla bekliyorum bunları Sinan abimm
ben sana güveniyorum abim