Sinan hocam istanbul anadolu yakası ne durumda olur?
Şubatta Kar Saadeti
-
Sinan -
3 Ocak 2025 20:39 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam istanbul anadolu yakası ne durumda olur?
Sonunda iki yakamız bir araya gelecek…
-
Üstadım Ege'de AB patlatacak kadar batılama ihtimali var mı sizce sistemin?
-
- Resmi Gönderi
Üstadım Ege'de AB patlatacak kadar batılama ihtimali var mı sizce sistemin?
Tam olarak gece bakalım
-
Sinan başkan ilk etap 19-20 şubat girişi ecmf öğlen dahada doğulatmış.Biz sabahtan batılı olmasını beklerken dahada doğulamış.
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan ilk etap 19-20 şubat girişi ecmf öğlen dahada doğulatmış.Biz sabahtan batılı olmasını beklerken dahada doğulamış.
Şimdi biraz iyimi
-
Şimdi biraz iyimi
İyi başkan güzel yavaş yavaş gıdım gıdım düzeliyor. 19 u düzeldi gerisine şimdilik takılmıyorum.sabahki 19 giriş ve üstteki yapı biraz daha düzelirse zaten 2. atak baba olacak.
-
modeller İzlanda'yı kestiremediği için hafif şişik modelliyor ileri tarih için, bu sebeple Azor'un itilmesinden dolayı doğulu gösteriyor ama vade yaklaştıkça İzlanda gerçekten şişmemiş olursa batılı gelecek? bundan dolayımı batılı dedin Sinan üstad
-
- Resmi Gönderi
modeller İzlanda'yı kestiremediği için hafif şişik modelliyor ileri tarih için, bu sebeple Azor'un itilmesinden dolayı doğulu gösteriyor ama vade yaklaştıkça İzlanda gerçekten şişmemiş olursa batılı gelecek? bundan dolayımı batılı dedin Sinan üstad
Bizim dediklerimizi dikkate alın ve model takibi yapın notlar alarak daha sonra kendinizde uygulana yaparsınız .
Hiç sevmem ayrıntı vermeyi sonuç önemli
-
- Resmi Gönderi
Yüksek basınç alanının Trakya sınırına denk gelmesi öngürüsü var şuan için
-
Sinan hocam hâlâ ege de bir siklon patlama şansı var mı?
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam hâlâ ege de bir siklon patlama şansı var mı?
Bakalım hangi tarihler için soruyorsun
-
Bakalım hangi tarihler için soruyorsun
20 ve 24 ü arasında hocam , sistem sizin öngördüğünüz biçimde dahada batilarsa siklon olma şansı var mı ?
-
- Resmi Gönderi
20 ve 24 ü arasında hocam , sistem sizin öngördüğünüz biçimde dahada batilarsa siklon olma şansı var mı ?
Bunu bugün cevaplayacağım
-
Bunu bugün cevaplayacağım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -