Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir
Şubatta Kar Saadeti
-
Sinan -
3 Ocak 2025 20:39 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir
Kky olur ilk cephede ikincisinde de dek lerden ne koparırsak artık
-
- Resmi Gönderi
Videoları bekliyorum diyorum sana .
-
Sinan hocam konum olarak tam göl ün arkasinda kalıyoruz, gelecek sistemde göl yağış üretebilmesi için şartlar uygun olur mu ? Teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam konum olarak tam göl ün arkasinda kalıyoruz, gelecek sistemde göl yağış üretebilmesi için şartlar uygun olur mu ? Teşekkürler
Öncelikle ilk sorunun cevabını netleştirmeye veya yakın bir yazı sunmaya çalışalım ikici soru aklımda kalsın
-
- Resmi Gönderi
Egede oluşmasını temenni ettiğimiz düşük basınç alanı için bir kaç güncelleme bekliyoruz en son 48 saatte kadar bekliyoruz yüksek basınç alının biraz daha gerilemesi lazım …
-
- Resmi Gönderi
İzmir sizede geliyor…
-
Sinan hocam bu denli kuvvetli soğuklara Akdenizden bir ab oluşması gerekmez mi? Şayet ab olursa gdogu batısı kara gömülür
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam bu denli kuvvetli soğuklara Akdenizden bir ab oluşması gerekmez mi? Şayet ab olursa gdogu batısı kara gömülür
Soğuklar tepki vermiyor
-
Soğuklar tepki vermiyor
Sen Akdenizde ab beklemiyorsun o zmn doğru mu anladım hocam Sinan
-
- Resmi Gönderi
Sen Akdenizde ab beklemiyorsun o zmn doğru mu anladım hocam Sinan
Bekliyorum
-
Soğuklar tepki vermiyor
Soğuklar tepki vermiyor diyince akdenizde ab beklemiyorsun diye anladım abi Sinan umarım en yakın zamanda modellerde de görürüz Akdeniz ab sini
-
- Resmi Gönderi
Doğu Karadeniz deki vortex kıbrısın altındaki ab oluşunu itiyor o ab nin bir ucu karaya ulaşsa tamam dır .
Aynı şey ege içinde gelen soğuk atak yer sevisi olarak da düşük olduğu için kara parçası lazım vs…
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar sistem batılı gelecektir…
-