- Resmi Gönderi
Peki abim şuan bu modellerde üstümüze gelen soğuklar sabahki çıktı da da baya gözüktü bunlarla ilgili bir açiklaman varmı abim
Model takibi yazıyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki abim şuan bu modellerde üstümüze gelen soğuklar sabahki çıktı da da baya gözüktü bunlarla ilgili bir açiklaman varmı abim
Model takibi yazıyorum.
Sinan başkan yanlış anlama senin tahminlerini biliyoruz 2022 uzmanlığını unutmadıkta.18-25 arasına ne olacaksa orda olacak gibi olacaksa eğer, son hafta mart ilk hafta yüksek etkisinde gösteriliyoruz.Çoğu amatörden ziyade ortada o tarihlerde umut edecek görüntülerde yok.
Sinan başkan yanlış anlama senin tahminlerini biliyoruz 2022 uzmanlığını unutmadıkta.18-25 arasına ne olacaksa orda olacak gibi olacaksa eğer, son hafta mart ilk hafta yüksek etkisinde gösteriliyoruz.Çoğu amatörden ziyade ortada o tarihlerde umut edecek görüntülerde yok.
Umut verici görüntüler olur İnşallah
Eyvallah takip ediyorum bende bakalım
Görünürde 1987 gibi soğuklar var modeller kararsız durumda 18/25 için bile karar yok bizde bu sistemi yok görmüyoruz öteleme payını ekleyerek tarih verdik şaşkın şaşkın model takibi yapıyoruz .
Bu tahminde geçerliliğini koruyor ...
Bu tahminde geçerliliğini koruyor ...
Helal olsun Sinan hocam yaptın gene yapacağını... 😎
Kar ile Ramazan-ı Şerifi karşılamak
Kar ile Ramazan-ı Şerifi karşılamak
MaşaALLAH
Gece Ramazan Pidesi sırası güzel olacak..
MaşaALLAH
Kar yağarken pide kuyruğunda beklemek
MaşaALLAH
En sevmediğim iştir
Pideye bayılırım ama bunu fırsata çeviren fırınlara gıcığım.
Bir senede yapacakları kârı bir aya sığdırmak tek amaçları.
Abuk subuk fiyatı ile başlar, tekli çoğu çıkarmaz çiftli satmaya çalışır
Pide satılsın diye ekmek bir kere çıkar sende alırsın kaya parçası gibi tobe tobe
Hak etmediklerini alıyorlar hemde söke söke
Ben her şeyi kafaya takarım buda bende onlarca yıldır bir sıkıntıdır
Merhaba üstadım Mart'ta beklentiniz devam mı yoksa bu önümüzdeki sistem ile kışı kapatır mıyız?