O biraz zor hocam sıcaklıklar artıyor artık kış bitmiştir bence
Konumu konya olan birinin kış bitti demesi aşırı ikonik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO biraz zor hocam sıcaklıklar artıyor artık kış bitmiştir bence
Kaç senerdir Konya'da kış yok İstanbulu aratmiyoruz
O biraz zor hocam sıcaklıklar artıyor artık kış bitmiştir bence
Sende kış bitti diye konu aç, bitirmeyenleri rahat bırakın bir arkadaş. Bitirenler seni, bitirmeyenler bu konuyu takip ederler.
Yani bunu sorarak hocanın ne cevap vermesini bekliyorsun.
Sende kış bitti diye konu aç, bitirmeyenleri rahat bırakın bir arkadaş. Bitirenler seni, bitirmeyenler bu konuyu takip ederler.
Yani bunu sorarak hocanın ne cevap vermesini bekliyorsun.
O benimle Sinan hocanin arasında benim ne demek istediğimi anladı siz her şeye karişmazsaniz sevinirim
üstad yeni bilgiler ne zaman gelir mart ayı sisteminde
Eli kulağında
Sinan hocam gelismeler var sanirim
Var var zaten vardı bu sistem yaşamak istedik
8 Mart mı ?
Karadeniz üzerinden gelicekse hiç gelmesin daha iyi iyi balkanlardan gelenninden lazım
Karadeniz üzerinden gelicekse hiç gelmesin daha iyi iyi balkanlardan gelenninden lazım
Sadece İstanbul mu var Türkiye'de susayım susayım diyorum da nereye kadar her yerde aynı şey
Sadece İstanbul mu var Türkiye'de susayım susayım diyorum da nereye kadar her yerde aynı şey
Burası x y z bölgesine özel bir konu değilki ?
Sinan abi daha iyi bilir ama buraya yazmasında sakınca yok bence. Sen de aynı şekilde, beklentini yazıp cevap alabilirsin.
Dediği doğru arkadaşın karadenizden gelen sistem max karadenize yarıyo 1veya2 günlük balkanlardan giren sistem marmara ege akdeniz iç anadolu güneydoğu anadolu batı karadeniz neredeyse her yeri etkiliyor
Yarını da atlatalım sistem detaylarına bakarız.
Konumum İstanbul da olduğu için birazda yağan kar ile özlem giderildi.
İçimde bir his var. Er geç 3 - 5 yıl içinde İstanbul tarihi bir kış görecek sanki. Çok yaklaştığımızı hissediyorum. Boğazı donduracak cinsten.