Allah kolaylık versin hocam.Çok zordur şimdi tus
Ee hocam ne olur sizce bu sistem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah kolaylık versin hocam.Çok zordur şimdi tus
Efsane olacakken kestane olan sistem bu gerçekten bizim bölge açısından.Soğuklar hazır yağış kısmı boş.Mazıdağı kar alacak yine ama okadar beklentiye girmeyelim.Yarını yinede bekleyelim son umut Yağış son 12 saat bile değişebilir.
Ecm yine yağış vermedi ama gem vermiş hocam Mkaymaz21
Ecm yine yağış vermedi ama gem vermiş hocam Mkaymaz21
Gem mi Şaka bir yana mardini coşturmuş gem. GFS ve Ecm varken gem biraz sönük kalıyor hayırlısı bakalım.Yağış konusunda gfsde ecm de yanıldıkları var tabiki
Buda cfs Hasret-i Kar
Ben yağış konusunda hala ümitliyim açıkçası konumum için
Hocam sizin konumunuz yine fena değil perşembe gecesi başlıyor kar.Diyarbakır merkezde birşey yok şimdilik
Hocam sizin konumunuz yine fena değil perşembe gecesi başlıyor kar.Diyarbakır merkezde birşey yok şimdilik
Hocam bi 10cm olur mu yada ne kadar surer
Hocam bi 10cm olur mu yada ne kadar surer
Malesef 10 fazla biraz sanki:D.Cm işini pek sevmede max 2-2.5 bandında değişir.Yarın son noktayı koyarız artık
Malesef 10 fazla biraz sanki:D.Cm işini pek sevmede max 2-2.5 bandında değişir.Yarın son noktayı koyarız artık
Toprağım Tunceli yağış durumu ne olur
Siirt ,Şırnak kar yoğunlaşmış Mardin de de orta kuvette .Diyarbakır merkezde birşey göremedik.Saatlerce üstümüzde kütle var nem de yükseldi biraz hayırlısı artık.
Askerliğimi Gaziantep'te yaptım. Sanırım 2002 yada 2003 kışı idi. Büyük olasılıkla 2002 olması lazım.30-40 cm kar yağmıştı. Köylüler 50 senedir böyle kar ilk defa gördüklerini söylüyorlardı.
Hasret-i Kar yarın fotoğraflarınızı bekliyorum yoğun olarak devam ediyormuş hala.
çok güzel fotolar var da boyutu yüksek atamıyorum
çok güzel fotolar var da boyutu yüksek atamıyorum
Hocam hizliresim.com a yükleyin ondan sonra linkini buraya yapıştırın