kar şeklinde olma ihtimali?
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kar olarak evet sabah saatlerinde daha güzel yogun kar yağışı gözüküyor
-
Mkaymaz21 hocamız akşam bir değerlendirmede bulunur illa. Yağış geliyor mgm de uyarı yaptı.
-
Sıcaklığınız gün içerisinde 3 4 derece civarında. Şakır şakır yağmur da yağabilir, akşama doğru yoğun kar da yağabilir, ya da kısa süreli yoğun karın ardından tekrar yağmura çevirebilir hava. Yani sınırdasınız.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yok öyle bişey en yoğun batman da olacak
-
Mazıdağı bu akşam başlar mı?
-
- Resmi Gönderi
Mazıdağı bu akşam başlar mı?
Kar görünüyor bu gece ve yarına.
Ustalar da bakarlar
-
Hocam windy gfs siverek için yarın 20 cm ögörüyor aynı şekilde icon da öyle sizce son güncellemelerden sonra nasıl olur?
-
Arkadaşlar ben yağışın hafif/ orta şekilde çarşambaya sarkacagini düşünüyorum ve 25 26 27 için bir şeyler bekliyorum umarım Sibirya gelir herkes ihya olur.
-
- Resmi Gönderi
Hocam windy gfs siverek için yarın 20 cm ögörüyor aynı şekilde icon da öyle sizce son güncellemelerden sonra nasıl olur?
Bu saatten sonra sadece yağış gelsin yeter diyelim..Santim işi her bölge ve konuma göre değişir.
Tadını çıkarın abim.. İNŞAALLAH dilediğiniz kadar yağış alırsınız
-
>>>WinteR<<< abi şırnak şenoba köyüne bakabilirmisin rica etsem kar alma ihtimalı nedir
60 cm alır bence.
-
60 cm alır bence.
5 cm yeter o kadar yağmaz
-
>>>WinteR<<< Abi şırnak şenoba köyüne bakabilirmisin kar ihtimali varmı rica etsem
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< Abi şırnak şenoba köyüne bakabilirmisin kar ihtimali varmı rica etsem
Şu anda yağmur mu alıyorsunuz karla karışık mı alıyorsunuz
-
Şu anda yağmur mu alıyorsunuz karla karışık mı alıyorsunuz
Şu anda yağış yok ama hava çok soğuk
-