Bu önümüzdeki ilk sistem balkan sistemi lakin ab daha uzun soluklu yani yağış daha fazla ve soğukla daha hızlı cakisiyor ufak rotuslarla şehir merkezleri güzel örtü alır
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Eklemeyi unutmuşum siklon daha kuzeye çıkacak
-
- Resmi Gönderi
Eklemeyi unutmuşum siklon daha kuzeye çıkacak
Hocam Mkaymaz21 hocamız özel işleri nedeniyle sorumluluk görevi de dahil olmak üzere forumda bulunamayabilir. Eğer ilgilenecek vaktiniz varsa bölge sorumlusu olabilirsiniz Mkaymaz21 ile birlikte. Doğu ve Güneydoğu bölgelerini birlikte değerlendirebilirsiniz.
-
Ne yazık ki fazla aktif değilim sadece sistemden sisteme unvan vermenize gerek yok elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışırım mazur görün?
-
- Resmi Gönderi
Ne yazık ki fazla aktif değilim sadece sistemden sisteme unvan vermenize gerek yok elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışırım mazur görün?
Sistem emarelerin de bekliyoruz o zaman
-
Tabi zevkle yazarım
Sistem emarelerin de bekliyoruz o zaman
-
Oglenki gfs güncellemesi güzel çıktı verdi lakin dikkatli yaklaşmak lazım.Yagisli senaryo sayısı artıyor bu da bir artı. Azor daha rahat dursa efsaneyi yaşarız
-
- Resmi Gönderi
Oglenki gfs güncellemesi güzel çıktı verdi lakin dikkatli yaklaşmak lazım.Yagisli senaryo sayısı artıyor bu da bir artı. Azor daha rahat dursa efsaneyi yaşarız
Gfs yine bir parmak bal çalıyo ağzımıza a.b alanı gerçekten çok oynak bakalım nereye patlayacak
-
öğle günceli inşALLAH değişmez ama pek deumudum yok
-
Bahsettiğim soğuklar ay sonunda veya Şubat İlk hafta Batı Avrupa'ya akacak gibi en azından görünüm o yönde umarım değişir.
Bu dediğim umarım gerçekleşmez 2018 den daha büyük bir balık kaçırırız
-
Ayın son 3günü bölge geneli kar yağışlı olacak.Geçen sisteme göre çok daha iyi görünüyor.
-
Mkaymaz21 Abi Su anki Veriler ile benim Konumuma örtü yapabilirmi
-
Mkaymaz21 Abi Su anki Veriler ile benim Konumuma örtü yapabilirmi
Yanıtlamak için çok erken daha.Senin konumun son 2 3 gün kala hafif oynamalarla bile sınırda kalabilir.Ancak merak etme çok iyi kar yağışı alacaksınız sizde.
-
- Resmi Gönderi
Yanıtlamak için çok erken daha.Senin konumun son 2 3 gün kala hafif oynamalarla bile sınırda kalabilir.Ancak merak etme çok iyi kar yağışı alacaksınız sizde.
Hoş gelmişsin toprağım ya biz
-
Son 3 gün her guncellede bisiler veriyor hakkımızda hayırlısı Mkaymaz21 hocam hoşgeldiniz
-