Modeller soğugu biraz daha abartsa Akdeniz den Dek bantlari alacaktık :D Orta akdeniz de 500Hpa soğugu -35 -40 civarinda olursa DEK ler Diyarbakir a kadar ulaşir Tabi rüzgar güçlü esmeli batıdan doğuya öyle biliyorum yanlış da biliyor olabilirim.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Küçüklükten beri hep doğum günümde kar yağmasını istemişimdir.Bir türlü nasip olmadi ya da hatırlamıyorum sanki bu sefer olacak gibi . Ayın 17si bölge için kar açisindan iyi duruyor 18 e de sarkacak merak etmeyin.Birkaç gün içinde kar haritalarini çok iyi bir şekilde göreceğiz.
-
- Resmi Gönderi
Modeller soğugu biraz daha abartsa Akdeniz den Dek bantlari alacaktık :D Orta akdeniz de 500Hpa soğugu -35 -40 civarinda olursa DEK ler Diyarbakir a kadar ulaşir Tabi rüzgar güçlü esmeli batıdan doğuya öyle biliyorum yanlış da biliyor olabilirim.
Toprağım bize ekmek varmı tandır ama
-
Toprağım bize ekmek varmı tandır ama
Şuanlık veriler üzerinden yorumlayayım.15-16 çok iyi yağmur alacaksınız.16 akşami gibi soğumayla birlikte yağış kara dönecek.Ayın 17 ve 18sine kadar devam edecek.Şuanlık için yağış kötü değil ama biraz daha iyi gelebilir.
-
Aynen öyle
-
Kar haritalarına takılmayın son yılların en iyi sistemlerinden biri geliyor
-
ECMWF aşırı batılı bizim bölge için iyi değil.
-
ECMWF aşırı batılı bizim bölge için iyi değil.
Muhtemelen bunun gibi gelmeyecek. Akşam değişeceğini umuyorum.
-
Ecm 100 200 km dogulayabilir
-
Soğuk geç sokulacak gibi eğer erken sokulursa kardan ev bile yapabiliriz ?
-
Evet beyler Marmarayı izlemeye hazır mıyız ?
-
Evet beyler Marmarayı izlemeye hazır mıyız ?
Kötü değil sadece öteledi biraz.Bu sistemde Cİzre Kurtalan Urfa merkez gibi zor kar alan yerler de örtülü kar alacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kötü değil sadece öteledi biraz.Bu sistemde Cİzre Kurtalan Urfa merkez gibi zor kar alan yerler de örtülü kar alacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu verilen kar yağışları 300h da falan oldu yani o zamana kadar yine yok olur rahatız ??
-
Hocam bu verilen kar yağışları 300h da falan oldu yani o zamana kadar yine yok olur rahatız ??
Peki tm bu sistemde evinin önünde 15cm den az kar görürsen söyle bana puani atacam sana
-
Suriye de bile üst katman soğugunu çok iyi.Birileri buna tepkisiz kalamaz.
-