- Resmi Gönderi
siverek82 bekleyelim görelim, hayırlısı neyse o olsun..Bir sürpriz de olabilir..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursiverek82 bekleyelim görelim, hayırlısı neyse o olsun..Bir sürpriz de olabilir..
siverek82 bekleyelim görelim, hayırlısı neyse o olsun..Bir sürpriz de olabilir..
İnşallah hocam şu sonraki yağışları kar olarak alırsak zaten kışı kapatsak da kabulum
İnşallah hocam şu sonraki yağışları kar olarak alırsak zaten kışı kapatsak da kabulum
İcin rahat olsun dostum kış bitmedi. Ay ortasindan sonra artik sicaklik sorunu olmayacak. Karadeniz üzerinden sibirya ataklari olacak inşallah. Bu sistemde fena değil 15-20 cm alıyoruz. Tabi 6 si da kar olarak düşseydi 50-60 cm leri konuşurduk ama hayırlısı
İcin rahat olsun dostum kış bitmedi. Ay ortasindan sonra artik sicaklik sorunu olmayacak. Karadeniz üzerinden sibirya ataklari olacak inşallah. Bu sistemde fena değil 15-20 cm alıyoruz. Tabi 6 si da kar olarak düşseydi 50-60 cm leri konuşurduk ama hayırlısı
Herşeyin hayırlısı diyelim daha bitmedi ya 3 gün var umut fakirin ekmeği
Siverek'te çok güzel kar yağıyor sabaha karşı başlamıştı halen devam ediyor bir ayak kadar yağdı santimini bilmiyorum 😂😂 çok güzel mutluyuk
Siverek'te çok güzel kar yağıyor sabaha karşı başlamıştı halen devam ediyor bir ayak kadar yağdı santimini bilmiyorum 😂😂 çok güzel mutluyuk
Hayırlı olsun can darısı bizim başımıza 😊
Hayırlı olsun can darısı bizim başımıza 😊
Darısı size inşAllahhh
Bu arada yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor elhamdülillah
Şanlı Urfa Diyarbakır maşallah iyi kar alıyor hayırlı olsun inşallah
Gözün aydın siverek82
Gözün aydın siverek82
Darısı tüm ülkenin başına
Allah nasıp ederse p tesi olan yağışlar da kar olarak düşerse çok güzel olur
siverek82 gözünüz aydın olsun abim..
Masaallah masaallah,tüm yurda beyaz örtü inşaallah
Harunsalman batmanda kar galiba nedir durumlar