Aralık sonu için GEM in ısrarı sürüyor.Ancak henüz gfs ve ecm istenilen kıvamda değil bekleyip göreceğiz.Geçen sene 12-15 şubat sisteminde de Gem ısrarla sistemi vermişti Gfs ve Ecm son ana kadar vermemişti. Yani biraz daha beklemek lazım Gem bölge adına başarılı tahminler sunabiliyor
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Aralık sonu için GEM in ısrarı sürüyor.Ancak henüz gfs ve ecm istenilen kıvamda değil bekleyip göreceğiz.Geçen sene 12-15 şubat sisteminde de Gem ısrarla sistemi vermişti Gfs ve Ecm son ana kadar vermemişti. Yani biraz daha beklemek lazım Gem bölge adına başarılı tahminler sunabiliyor
Gem de geçen yıldan beri takip ediyorum bnde beğeniyorum inşallah bolgeniz için dediği olur
-
İnşAllah gem kazanır bu savaşı
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldin abim
Nerdesin sen?
-
Hoşgeldin abim
Nerdesin sen?
Ben bir süre daha hayalet kalacam
-
diyagram bizim oraya %65 oranında kar vermiş sizce yağarmı
Sorunuzu buradan sorun artık.
Salı gecesi ve Çarşamba günü ecm gfs güzel kar yağışı vermiş.Beytüşşebap ve sizin konumunuz Şırnak ın şanslı ilçelerinden soğukluk açısından
-
Salı gecesi ve Çarşamba günü ecm gfs güzel kar yağışı vermiş.Beytüşşebap ve sizin konumunuz Şırnak ın şanslı ilçelerinden soğukluk açısından
olur burdan söylerim
-
- Resmi Gönderi
Beytüşşebap ikinci memleketim Askerliği orda yaptım toprağım kışı sağlamdır :))
-
- Resmi Gönderi
Beytüşşebap ikinci memleketim Askerliği orda yaptım toprağım kışı sağlamdır :))
Bende orada yaptım yeşilöz de
-
- Resmi Gönderi
Bende orada yaptım yeşilöz de
Biliyorum orayı yeşilöz yekmal gülyazı taşarası
-
siverekte havada da olsa kar görür müyüz acaba 800 rakım
-
siverekte havada da olsa kar görür müyüz acaba 800 rakım
Çok zor.
-
23-25 sistemi bölgenin batısı için yağmurdan öteye gidemeyecek gibi .Ay sonu sistemi için birleşik krallık üzerinde güçlü bir azor bizim için sistem demekti.Maalesef modellerde bizim için ay sonu iç açıcı görünmüyor.Ocak´ın ilk haftasına bakacağız artık mecbur...
-
olur burdan söylerim
Fotoğraflarını bekliyoruz artık bizim için sinerji de olur
-
Fotoğraflarını bekliyoruz artık bizim için sinerji de olur
Bizim burda zor ama yağarsa 1 ihtilmal atarım
-