En şanslı il Siirt yine güneydoğu için ikinci sistem şimdilik kuru soğuk görünüyor Akdeniz çalışırsa ki ben çalışacağını düşünüyorum ikinci sistemde güzel syler görebiliriz
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Anlamadığım şey akdeniz sıcak ve çalışmıyor 2. sistemde kuru soğuk değilde kar görmemiz lazım Akdeniz neden çalışmıyor??
-
Anlamadığım şey akdeniz sıcak ve çalışmıyor 2. sistemde kuru soğuk değilde kar görmemiz lazım Akdeniz neden çalışmıyor??
Modeller ab konusunda çok değişkendir.Bir bakarsın bi güncellemede giritte patlatmış bi bakarsın başka güncellemede akdenizde patlatmiş.Ben 17-18-19- arası akdenizden bir hareket bekliyorum.Yavaştan gözümüzü Ocak son 5 gününe çevirelim.Çünkü bizim dilimizi en iyi sibirya anlıyor.
-
Modeller ab konusunda çok değişkendir.Bir bakarsın bi güncellemede giritte patlatmış bi bakarsın başka güncellemede akdenizde patlatmiş.Ben 17-18-19- arası akdenizden bir hareket bekliyorum.Yavaştan gözümüzü Ocak son 5 gününe çevirelim.Çünkü bizim dilimizi en iyi sibirya anlıyor.
Herşeyin hayırlısı diyelim.
-
Gfs 18i için çok abartılacak kadar olmasada kar verdi.Akdenizde bir hareketlenme meydana gelirse bu kar miktari artabilir.
-
dostum yok mu güzel bir haber
-
dostum yok mu güzel bir haber
Aleykum selam hocam.18 i kar açisindan güzel görünüyor şimdilik.
-
Aksam guncelinden bi nebze umitliyim ilk sistemi gözden çıkardım gözüm büyük balikta
-
15 16 için fazla beklentiye girmeyin lakin 18 19 güzel gelecek rahat olun
-
Batmanda benim konumum Perşembe saat 21 da kar gosteriyor 14 Ocak ecmwf
-
18 19 yağış olursa güzel olacak
-
Ecmwf 19 unda Kar vermis
-
Sov yeni başlıyor ve daha Sibirya katılmadı ?
-
Ecmwf 19 unda Kar vermis
Senin konumuna baktım az önce Pazar gecesni bekle sen bence .Öncesinde sıcaklık çok değişecek. Ağırlıklı yağmur olmak üzere 15 16 17 kky kar yağmur arası değişkenlik gösterecek.Pazar gecesinden itibaren yağış yerini kara bıracak.Pztesi Sali ara ara şidettini artırarak devam edecek.
-
18 19 yağış olursa güzel olacak
Siverek için konuşmak gerekirse pazartesi sabahından itibaren kar başlıyor.
-