Hocam Siverek nasıl olur acaba?
Pazar gününü bekleyin ondan önce zor örtü ihtimali zayıf olsa da var ama modeller güzelleşiyor 31 i için sonra yine bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Siverek nasıl olur acaba?
Pazar gününü bekleyin ondan önce zor örtü ihtimali zayıf olsa da var ama modeller güzelleşiyor 31 i için sonra yine bakalım
Şubatta gelecek sistemde Avrupa riskini ben fazla düşünmuyorum İngiltere Fransa üzerine çökecek bir azor bekliyorum umarım yanilmam
Şubatta gelecek sistemde Avrupa riskini ben fazla düşünmuyorum İngiltere Fransa üzerine çökecek bir azor bekliyorum umarım yanilmam
Hocam yani bizi etkiliyecek dimi
İnşallah diyelim
Hocam yani bizi etkiliyecek dimi
Etkiler tabi çok büyük çaplı soğuklar bunlar gelirse ülke sistemi olur uzun süre ülke üzerinde takılır siklon üstüne siklon derken off anladınız işte ❄️?️❄️
unbelievable hocam Siverek için ecmwf ve gfs ayrı telden çalıyor sizce nasıl olur?
Mkaymaz21 hocam pazar günü kar ihtimali sürüyormu
unbelievable hocam Siverek için ecmwf ve gfs ayrı telden çalıyor sizce nasıl olur?
Ecmnin dediği olacak gibi
Mkaymaz21 hocam pazar günü kar ihtimali sürüyormu
Cuma gecesi kar sınırı 900e kadar inecek son guncellemelere göre.Sizin o taraflar için ihtimal var yarın gece.Pazar günü ise güzel görünüyor öğle sıcaklık yükselmez ise gün boyu kar alabilirsiniz.
uzun süre ülke üzerinde takılır
rex blocking
Bak dediğim gibi gfs nasıl uydu ecmye
güzel olumlu degisimler var
şu anda şırnağın uludere ilçesinde kar tipi halinde inanılmaz bir şekilde yağıyor konumumda ise şiddetli yağmur var
Bak dediğim gibi gfs nasıl uydu ecmye
hocam windy den bakınca gfs ve ecmwf arasında halen fark var.... Sizce örtü alır mıyız siverek olarak?
hocam windy den bakınca gfs ve ecmwf arasında halen fark var.... Sizce örtü alır mıyız siverek olarak?
Bakmam ama,GFS ile anlaşması bitti ve günceleme alamıyordu kısa zaman önce.
Yine devam mı GFS ile Windy?