Peki tm bu sistemde evinin önünde 15cm den az kar görürsen söyle bana puani atacam sana
Oo hocaaaam bakıyorum da HS puanı dağıtmak için yer arıyonuz ???
Peki hocam anlaştıkk ( Hayatımda ilk defa bu kadar idaayı kaybetmek istiyorum.) ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki tm bu sistemde evinin önünde 15cm den az kar görürsen söyle bana puani atacam sana
Oo hocaaaam bakıyorum da HS puanı dağıtmak için yer arıyonuz ???
Peki hocam anlaştıkk ( Hayatımda ilk defa bu kadar idaayı kaybetmek istiyorum.) ??
Arkadaşlar modellerin Akdeniz siklonunu cozmemesi normal biraz zaman verelim onlara kafaları karışık
siverek82 dostum sen ....forumdaki onur8282 misin ?
siverek82 dostum sen ....forumdaki onur8282 misin ?
Aynen dostumm.
Aynen dostumm.
Biz ikinci sistemden umutlu olalım. 1. de gelirse de zaten seviniriz. İkinci sistem ihtimali hem gefs hem de ecm de yükseliyor. Kırım sistemi olabilir. Bakalım hayırlısı.
Biz ikinci sistemden umutlu olalım. 1. de gelirse de zaten seviniriz. İkinci sistem ihtimali hem gefs hem de ecm de yükseliyor. Kırım sistemi olabilir. Bakalım hayırlısı.
Herşeyin hayırlısı dostum elden birşey gelmiyor hepimiz hasret kaldık böyle güzel kar yağışına ama napalim kısmet ayın 19 20 veya sonrası iyi olur inşallah bizim için
Görüntüler güzelleşiyor Mkaymaz21
Görüntüler güzelleşiyor Mkaymaz21
Daha da güzel olsun inşaallah.
Şuan öünümüzde 17-18 tarihleri var b u 2günde iyi kar alacağız bölge olarak.Sonrasını zaman gösterecek 21-24 arasi netleşmedi henüz.
Şuan öünümüzde 17-18 tarihleri var b u 2günde iyi kar alacağız bölge olarak.Sonrasını zaman gösterecek 21-24 arasi netleşmedi henüz.
Bizim istediğimiz ekmek yok toprağım 16 full yağmur ecmwf gfs göre iyi bizim bölge için
Bizim istediğimiz ekmek yok toprağım 16 full yağmur ecmwf gfs göre iyi bizim bölge için
16 zaten çoktan düştü .Malatya için 16 gecesi başliyor soğuk girişi o taraflara da gelmesi 17 sabahını bulur.17-18 arasi hertürlü kar alacaksınız.Miktari netleşsin 2-3 GÜN daha bekleyelim şehir tahminleri yapacam zaten.
ecmwf gfs göre iyi bizim bölge için
Ben kısa vade için ecmwf pek bakmıyorum bizim bölge için.Gfs bir adim daha önde. Ama Önümüzü görmek için eps ye bakilir
Mkaymaz21 Boş geçmezde toprağım beklentimizi karşılarmı o meçhul
Kuru soğuğu bol bı güncelleme
Kötü değil sadece öteledi biraz.Bu sistemde Cİzre Kurtalan Urfa merkez gibi zor kar alan yerler de örtülü kar alacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İnşallah üstad bakalim kurtalan için sabırsızlanıyorum bekliyorum. 17 civari bekliyorsunuz demi burda da ?