İnşallah üstad bakalim kurtalan için sabırsızlanıyorum bekliyorum. 17 civari bekliyorsunuz demi burda da ?
Evet ayın 17 ve 18. günleri kar alacaksınız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah üstad bakalim kurtalan için sabırsızlanıyorum bekliyorum. 17 civari bekliyorsunuz demi burda da ?
Evet ayın 17 ve 18. günleri kar alacaksınız.
Ecm ye göre soğuk girişi 17 sabahı olacak
ECMWF Akdeniz siklonunu gördü ama gfs halen görmemekte ısrarcı. Çok değişik günler bekliyor bizi. Sabırsızlanıyorum.
Mkaymaz21 Biraz erken doğulasaydı soğuklar daha güzel şeyler görecektik toprağım
Soğuk geliyor yağış yok yağış geliyor soğuk yok
Peki g.dogulular şaşırıyor mu haayırr??
ECMWF Akdeniz siklonunu gördü ama gfs halen görmemekte ısrarcı. Çok değişik günler bekliyor bizi. Sabırsızlanıyorum.
Hocam gfs de gece gördü ama bu sefer soğuk yok..
Hocam gfs de gece gördü ama bu sefer soğuk yok..
Süre var henüz ben bu güncelleme için yorum yaptım giriş istikameti değişe bilir soğukların Doğu Güneydoğu 16 sonrası aksiyona açık :))
Günlerdir ayın 17. ve 18. günleri dedik modeller vermezken neyseki şuan az çok bir şey veriyor bu tarihlere.Bi önümüzdekini yaşayalim sonrasını zaman gösterecekç.O gün de dedim 21-24 arasi her şeye açık birkaç gün daha geçmesi lazim daha vakit var.
Günlerdir ayın 17. ve 18. günleri dedik modeller vermezken neyseki şuan az çok bir şey veriyor bu tarihlere.Bi önümüzdekini yaşayalim sonrasını zaman gösterecekç.O gün de dedim 21-24 arasi her şeye açık birkaç gün daha geçmesi lazim daha vakit var.
Hocam 17 18 için miktar verebilir misiniz Şu anda gfs de kar yağışını ön görmüş haklı çıktınız
Hocam 17 18 için miktar verebilir misiniz Şu anda gfs de kar yağışını ön görmüş haklı çıktınız
2-3 GÜN daha geçsin şehir tahminlerini yapacam zaten tek tek.Bölgenin doğusu için 19 u da devam edecek yağış.
16 -17 arası sıcaklık çok hızlı bir şekilde düşecek.
Modellere göre soğukların giriş tarihleri :GEM biraz daha erken vermiş doğuklarin giriş tarihini. Gfs ile Ecmwf e göre bölgenin batisi için sabah doğusuna gelene kadar akşami bulur demiş
GFS
ECMWF
GEM
Ecm 19-20-21 çok iyi çıktı izobarlar çok iyi.Çok iyi kar alacaksınız diyor.Böyle gelirse ecwmfye göre 17 de kar başlar diyor 18-19-20 devam eder hatta 21 e sarkar diyor ecm.Haydi inşalllah.
Ecm 19-20-21 çok iyi çıktı izobarlar çok iyi.Çok iyi kar alacaksınız diyor.Böyle gelirse ecwmfye göre 17 de kar başlar diyor 18-19-20 devam eder hatta 21 e sarkar diyor ecm.Haydi inşalllah.
hocam bölgenin doğusu için iyi..
Aslında bölgenin doğusundaki yağışı paylaştırsalar ben razıyım =D
hocam bölgenin doğusu için iyi..
Böyle gelirse senin konumun da çok iyi kar alacak.