Uykun ağır değilse sabahla bugün yatarsan çok şey kaçirirsin
Ya hocam radara bakıyorum kafayı yicem resmen yağış yok ama olması lazımdı yani yine de biraz daha durucam 1 buçuk 2 ye kadar inşallah birşeyler görürüz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUykun ağır değilse sabahla bugün yatarsan çok şey kaçirirsin
Ya hocam radara bakıyorum kafayı yicem resmen yağış yok ama olması lazımdı yani yine de biraz daha durucam 1 buçuk 2 ye kadar inşallah birşeyler görürüz
İnş dostum.Gfs İcon ecm falan hepsi hikaye neyseki kış bitiyor kurtuluyoruz.Yağışı yakalayan yer şanslı olacak.
Radar mi bozuk anlamadim ki
Radar mi bozuk anlamadim ki
Evet hocam radar bozuldu bı ara düzelmedi mi halen
Evet hocam radar bozuldu bı ara düzelmedi mi halen
Neyseki batmanlılari yatirdik.İstanbul tahmini de neymiş gelsinler batman i tahmin etsinler adama meteoroloji bıraktirir bu şehir :'D
Neyseki batmanlılari yatirdik.İstanbul tahmini de neymiş gelsinler batman i tahmin etsinler adama meteoroloji bıraktirir bu şehir :'D
Çok değişik bı sistem oluyor yalnız sabahtandır adam akıllı ne yağmur ne kar yağdı saçma sapan bı kışı daha geride bıraktık
Çok değişik bı sistem oluyor yalnız sabahtandır adam akıllı ne yağmur ne kar yağdı saçma sapan bı kışı daha geride bıraktık
Diyarbakir için sabah dolu öğlen graupel akşama doğru şiddetli rüzgar eşliğinde yağmur Geceye doğru kky sonra kar sonra yağmur şimdide bir şey yok
Ben yatmadım hocam. Bu şehrin cidden büyük sikintilari var. soğuk ile yağiş çakışması için bir mucize lazım artık. Geçen sistem soğuk yetmedi bu sistem de yağışlar puf oldu. En iyisi ben ılıkcı olayim. Kurtulurum valla ?
Ben yatmadım hocam. Bu şehrin cidden büyük sikintilari var. soğuk ile yağiş çakışması için bir mucize lazım artık. Geçen sistem soğuk yetmedi bu sistem de yağışlar puf oldu. En iyisi ben ılıkcı olayim. Kurtulurum valla ?
Bu şehrin tek çaresi iğne ucu kadar yağmur düşmedik toprak kalmayacak
Önümüzdeki kış sert geçecek diyorlar ama bilemem ?
Önümüzdeki kış sert geçecek diyorlar ama bilemem ?
İki günde sistem ne hale geldi önümüzdeki kış şimdiden tahmin eden varsa ciğer yemiştir:)
Diyarbakir merkezde cok yoğun kar var. Dün gece Lice de okullar tatil edildi. Merkez için şu ana kadar ki en iyi sistem
Diyarbakir merkezde cok yoğun kar var. Dün gece Lice de okullar tatil edildi. Merkez için şu ana kadar ki en iyi sistem
Hayırlı olsun toprağım kameralardan seyrediyorum çok güzel yağıyor
Diyarbakir-Merkez
Diyarbakir-Merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
MaşaALLAH hocam gayet iyi yağmış siverekte yaklaşık 5cm ya vardı ya yoktu