Mkaymaz21 hocam size verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim...
Harunsalman dostum başarılar ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMkaymaz21 hocam size verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim...
Mkaymaz21 hocam size verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim...
Sağolasın dostum. Bu seneyi kötü geçirdik ama inşallah seneye birlikte burada havalara uçarız.??
Harunsalman hayırlı olsun. Görevin de başarılar.
Harunsalman hayırlı olsun. Görevin de başarılar.
Sağolasın hocam. Teşekkürler ❤❤
harun ayağın uğurlu gelir de bir kırım alırız umarım ?
Harunsalman Hayırlı olsun harun artık senle batmanın üstündeki şanssızlığı kırarız
harun ayağın uğurlu gelir de bir kırım alırız umarım ?
İnşallah dostum ?
Harunsalman Hayırlı olsun harun artık senle batmanın üstündeki şanssızlığı kırarız
Teşekkürler dostum .İnşallah güzel olacak ilerisi. ??
Harunsalman abi hoşgeldin , baraşarılar dileriz
Mkaymaz21 abi seninde çok emeğin var ALLAH razı olsun verdiğin emek için
Harunsalman abi hoşgeldin , baraşarılar dileriz
Mkaymaz21 abi seninde çok emeğin var ALLAH razı olsun verdiğin emek için
Sağolasın dostum. Hoşbuldum ❤❤?
Mkaymaz21 boş bırakma hocam buraları sistem öncesi mazidagi yorumu alırım ona göre
bölgemiz için güzel soguk verdi ama uzun vade maalesef Harunsalman abi sen ne dersin ?
bölgemiz için güzel soguk verdi ama uzun vade maalesef Harunsalman abi sen ne dersin ?
Model paylaşımında da yazdım. Modeller 3-7 mart arası bir şeyler görüyor. Gelirse Ukrayna-Kırımdan gelir büyük İhtimalle. Ama soğuklar ne kadar dalar, azor ne kadar yükselir,ab azora ne kadar baskı yapar onu bilmiyoruz. Kırımdan gelip akdenize dalabilirse o zaman bu senenin acısını çıkarirız. Artık 3-4 gün daha takip edecez.
Model paylaşımında da yazdım. Modeller 3-7 mart arası bir şeyler görüyor. Gelirse Ukrayna-Kırımdan gelir büyük İhtimalle. Ama soğuklar ne kadar dalar, azor ne kadar yükselir,ab azora ne kadar baskı yapar onu bilmiyoruz. Kırımdan gelip akdenize dalabilirse o zaman bu senenin acısını çıkarirız. Artık 3-4 gün daha takip edecez.
bu sefer son 48h girmeyene kadar takip etmemeye kararlıyım ?