Seviye olsun. Belli bir seviyeden sonra isimler renkli olsun
Sonra çark olsun
günlük giriş ödülleri olsun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSeviye olsun. Belli bir seviyeden sonra isimler renkli olsun
Sonra çark olsun
günlük giriş ödülleri olsun.
Bence rozetler olsun yada ligler mesaj sayısına göre lig artsın yada rozet gelsin yada beğeni sayısına göre de olabilir
Siteye Troll amaçlı gelen kişilerle ikili münakaşaya girmeyin arkadaşlar özelden yöneticiler ile iletişime geçebilirsiniz bu aralar böyle kişiler artacaktır dikkat edelim
Siteye Troll amaçlı gelen kişilerle ikili münakaşaya girmeyin arkadaşlar özelden yöneticiler ile iletişime geçebilirsiniz bu aralar böyle kişiler artacaktır dikkat edelim
Tamam abi sağol
Ana sayfada konuların üzerinde o konuya en son kimin yazdığı yazarsa harika olur.
Ana sayfada konuların üzerinde o konuya en son kimin yazdığı yazarsa harika olur.
Bilgisayarda bu özellik var fakat mobilde bu özelliğin getirilmesi söz konusu olmuyor maalesef hocam.
tamam, sağolun.
Hocam chrome üzerinden girerseniz yandaki üç noktaya tıklayın masaüstü sitesi kutusunu işaretleyin olacaktır
Hocam chrome üzerinden girerseniz yandaki üç noktaya tıklayın masaüstü sitesi kutusunu işaretleyin olacaktır
Hocam çok karışık buda.
Allah'ın izniyle bir pc alacağım..
Daha fazla beğeni emojisi lazım.
Daha fazla beğeni emojisi lazım.
Para ver :D
Para ver :D
Paralımı onlar ?
Paralımı onlar ?
Emoji seçeneklerini paralı ekledik. Normalde direkt sadece beğeni oluyor.
Ben kızgın emoji istiyordum kızgın ile samimi bir bağlantım var
Biri bizi @etiketlediğinde o etiketli yorumdaki etiket renkli olabilir.
Mesela biri beni etiketliyor ama farketmeyebiliyorum.
Sarı renk olabilir.