Yarın bisiklet ile çorluya kadar cıkacam yarin ruzgar kuzeyden esecek bakalim neler olacak.
Canlı Oraj Ve Radar Takip Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Misafirlerimiz var yarın kırmızılıklar ve sarılıklardan daha fazlasını görecez gibime geliyor
-
-
Yeniciftlikte şimsek çarpıriyor.
-
Trakya-Marmara İkilisi Bu Geceye Hazırlan.. :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
Silivri'de oturan biri olarak büyük hissediyorum :minigun:
-
Yeniciftlik köydeyim yağmur deriye batıyor.Sert bir yağiş var şimşeği fotosunu çektim.
-
-
- Resmi Gönderi
@Batuhan10 yollayabilirsen çok iyi olur
-
@Batuhan10 yollayabilirsen çok iyi olur
Neyi hocam.
-
- Resmi Gönderi
Fotoğrafı :D
-
Yeniçiftlifte köydeyim rakım 118,5
sıcaklik 18 derece.Rüzgar sert.Yağmur iğne batarmıs gibi yağıyor.Şuana kadar 20 mm yağiş aldık ve almaya devam ediyoruz.Şimşekler yıldirımlar durmuyor.Yine farkıni gösteriyor Trakya. -
Yeniçiftlikten bildiriyorum.Hava 17 derece.Top patlarmış gibi şimşek sesi geliyor.Yagmur çok kuvvetli.Suan 45 mm yağiş aldik ve devamı var.
-
Yeniçiftlikten bildiriyorum.Hava 17 derece.Top patlarmış gibi şimşek sesi geliyor.Yagmur çok kuvvetli.Suan 45 mm yağiş aldik ve devamı var.
İyi aksiyonlar Dikkatli olun
-
Sistemin öncü kütleleri İstanbulu ve Marmaranın Batısı'nı vurdu.Vurmaya da devam ediyor.
Sabah saatlerine doğru cape değerinin 100 olması ile birlikte muhteşem süper hücreler ve yağışlar görülebilir.
Yani demek istediğim bunlar daha başlangıç.Bu sistem her şeye gebe.
Yarın yağışla beraber ani su baskınları olabilir dikkat edilmeli.
Tüm gece takipteyim.Yağış esnasında Muhteşem sesli ve ışıklı şimşeklerde mümkün.
Sistem etkisinde olduğumuz için sadece radara bakın. -