@Snow Day Benim favori bölgem Kocaeli Sakarya Tarafları Özellile Karadenize Bakan Kısımda Çok Acayip Şeyler Olabilir.. Kısacası Afet..İnş Kazasız Belasız Bir Sistem Olur. Gelir Geçer..
Canlı Oraj Ve Radar Takip Konusu
-
-
Batı Karadenizde'de Denizden Kütleler Gelişiyor, Hatta Bartın Taraflarından Giriş Yapmış.
-
@Snow Day Benim favori bölgem Kocaeli Sakarya Tarafları Özellile Karadenize Bakan Kısımda Çok Acayip Şeyler Olabilir.. Kısacası Afet..İnş Kazasız Belasız Bir Sistem Olur. Gelir Geçer..
Trakya Büyükçekmece arası ile Gebze Batı karadeniz sahillerini diyorum.
-
Osmangazi köprüsünün oralarada çok yoğun yağış var ama.Batı karadenizin tamamı iyi yağış almaz.İstanbul tam bir hedef.İstanbul her iki yakası muhteşem yağışlar alacak.Marmaranın batısınada iyi yağış var.
-
- Resmi Gönderi
Bende kopye edem hele, şuan, gece ,sabah, yarın öğle, ve akşam fena yeşillenmiş ortalık
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Alt seviyede rüzgar kuzeyden esiyor.Fakat yukarı seviyede güneyden estiği için radar öyle algılıyor.
Biliyorsunuz ki rüzgarın her katmanında yön aynı olmaz.Alt seviye rüzgarı Karadenizde ki nemi İstanbul üzerine pompalıyor.Deniz biraz daha sıcak olsaydı.Belki daha güçlü kütleler görebilirdik. -
-
Yeniçiftlikte yine bir anda yagmur basladı.10 dakikadır çok yoğun bir sekilde yağıyor.Su çukurları büyüyor.
-
Benim afet boyutunda yağış beklediğim yerler ise ; Karasu,Kefken,Kumcuağız,Kandıra civarları umarum olumsuz haberler almayız
-
- Resmi Gönderi
Silivride 1 saattir fırtına devam ediyor.
-
İstanbul da sağanak yağışlar etkili olmaya başladı ilerleyen saatlerde daha da etkisini arttıracak
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Radarın şakası yok
-
- Resmi Gönderi
İstanbul turistik kameralar..Sizin kütle burada sanırım ^^ Beyazıt kulesine 1-e tıklayın
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ -
- Resmi Gönderi
Anadolu hisarından da gökyüzü fena görünüyor
-
-