Kocaeli okadar kararmadi ama yinede bata kapali.
Canlı Oraj Ve Radar Takip Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ufaktan yağmur çiselemeye başladı İzmirde
-
- Resmi Gönderi
Kar yoksa yağışlar var :rahat:
YURTTA YAĞIŞ
Yarın akşam (5 Mayıs) saat 4 gibi yağışlar başlıyor. Akabinde ertesi gün yurdun geneli yağışlı.
Ege yağışlı, Batı Akdeniz ara ara Karadeniz ve Güney doğu da artan yoğun yağış olacaktır.
11 Mayıs'a kadar yurdun genelinde ara yağışlar var.
Gün gün bölge bölge değişecek ama ülke geneli bu önümüzdeki hafta yoğun yağışlı.
Yağışla birlikte sıcaklar düşecek.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Önümüzdeki hafta tüm yurtta yağış hakim olacak..
Ankara izmir Bursa ve Antalya'da kuvvetli Yağmur bekleniyor. Karadeniz'de kuvvetli yağmurlarla birlikte Yıldırım tehlikesi yaşanabilir. Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin arasında sel riski var..
-
- Resmi Gönderi
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Kocaeli, Bartın, Erzurum, Van, Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batı çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), Sakarya, Düzce, Zonguldak, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/sa.) olarak eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
MGM
-
- Resmi Gönderi
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Düzce, Adana ve Hatay'ın kıyılarında, öğle Trakya kesimi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde ise Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli (21-50 Kg/m2.) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
MGM
-
Ulan birinci sayfada başladım sonuna kadar okudum duygulandım ya la:'D:'D:'D:'D:'D
-
seneye gorusmek uzere herkez allah emanet olsun
-
- Resmi Gönderi
seneye gorusmek uzere herkez allah emanet olsun
Kış bitti sen de gidiyorsun demek öyle :D Allaha emanet
-
- Resmi Gönderi
Kis hala bitmedi ..Nereye gidersin Serkannnnn
-
Ben hala inanıyorum Allahın izniyle 1 - 7 Mart arası birşeyler kopacak
-
Gitmiyom yaa da abiler soyle bi hepimizin mutlu oldugu bir sistem alamadik ona uzuluyom
-
- Resmi Gönderi
kış biter ama havalarınsesi aşkı bitmez gençler. Yok öyle hemen kopup gitmek.
-
yakında orajlar Başlayınca bu konuya doluşulsun isterim.
-
hazır oraj sezonu yaklaşıyorken yeni sezonu geçen sene haziranda çektiğim şu fotoğraflarla açalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -