:coksıcak::coksıcak::coksıcak:
Anlık Olaylar - Son Dakika-Medyadan haberler
-
-
- Resmi Gönderi
Kar başladı ufaktan
Haydi bismillah..
Sıcaklık 0 derece
-
Neresi
-
- Resmi Gönderi
Neresi
Afyon/Anıtkaya kasabası
-
Dün gece Kastamonu Abana’da kuvvetli fön etkisiyle kaydedilen 31.6° C aynı zamanda kuzey yarım kürede kış mevsiminde 40 °N üzerindeki yerlerde kaydedilen en yüksek gece sıcaklığı olarak tarihe geçti.
-
Gece 32 derece olması nasıl bi his cidden merak ediyorum
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hissettiriyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık :coksıcak::coksıcak::coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Edirne sınırında rüzgar karayele döndü an itibariyle.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar sınırdan giriş yaptı. Hayırlı olsun
-
İnce örtü oluşmuş bile
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar sınırdan giriş yaptı. Hayırlı olsun
Off çok güzel ya allahım nolur bana getir kar artık kar görmek istiyorum.
-
İnce örtü oluşmuş bile
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burası Bulgaristan
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -