Anlık Olaylar - Son Dakika-Medyadan haberler

• Resmi Gönderi

Afyon'da afet yaşandı :(

Ben bu yaşıma kadar böyle bir dolu ve fırtına görmedim

Hala her yerlerde erimeyen dolu var, kırılmayan dal budak kalmadı.

Bahçeler perişan, ağaçlar, meyveler de öyle maalesef.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• normal abi . artık her sene böyle bundan sonra yani normal değil ama normal. bekleniyordu zaten böyle birşey. perşembe günü istanbuldada olma ihtimali olabilir. karadeniz çok ısındı orası suskun

onca ekin gitti şimdi full zarar ziyan. . çoruma yağan 50 60 cm doludan sonra artık hiçbir doluya şaşırmıyorum... geçmiş olsun :tepkisiz:

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

Seul'deki sağanak felaketi: 7 kişi öldü, 6 kişi kayıp

Şiddetli yağış Güney Kore'nin başkenti Seul'ü etkisi altına aldı. Şiddetli yağışlarda en az 7 kişinin öldüğü 6 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

İçişleri ve Güvenlik Bakanlığı, Seul ve çevresinde yaklaşık 800 binanın hasar gördüğünü, 400'den fazla kişinin ise tahliye edildiğini açıkladı. Yağışın metro istasyonu gibi ulaşım alanlarını kullanılmaz hale getirdiği bildirildi. Gangnam semtinde, araçlar sular altında kaldı ve yağış yaşamı felç etti.

Kurtarma ekipleri, hayatını kaybedenlerden 4'ünün bodrum katta boğularak yaşamını yitirdiğini, 2 kişinin ise Gwangju kentinde çöken bir otogarda ölü bulunduğu ifade edildi.

1942'DEN BU YANA EN BÜYÜK YAĞIŞ

Güney Kore hava durumu ajansı, Seul metropol bölgesi ve yakın çevreler için yağış uyarısı yaptı. Yağışın 5 ila 10 santimetreye ulaşabileceği belirtildi.

Seul'ün en çok etkilenen bölgesi Dongjak'da yağışın 42 santimetreye ulaştığı belirtildi. Bu ölçüm Seul'ün 1942'den bu yana ölçülen en yüksek sağanağı oldu

• Resmi Gönderi

normal abi . artık her sene böyle bundan sonra yani normal değil ama normal. bekleniyordu zaten böyle birşey. perşembe günü istanbuldada olma ihtimali olabilir. karadeniz çok ısındı orası suskun

onca ekin gitti şimdi full zarar ziyan. . çoruma yağan 50 60 cm doludan sonra artık hiçbir doluya şaşırmıyorum... geçmiş olsun :tepkisiz:

Hiç sanmiyorum İstanbul'da afet durumunda bir yağış olacağını düşünmüyorum

• Edinilen bilgiye göre, İzmir'de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alının bilgiye göre Kusadasi Korfezi Menderes İzmir'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Kayıtlara geçmiş en yüksek sıcaklık olan 56.7 derecelik sıcaklık bugün kıl payı kaçtı.

• Bizde son durumlar böyle

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

Nijerya'da yaşanan felaketlerde 115 kişi hayatını kaybetti

Nijerya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Garba Shehu, yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Başkanı Muhammed Buhari'nin ülkesindeki sel durumuyla ilgili düzenli güncellemeler aldığını belirtti.

Shehu, ülke genelinde şiddetli yağışların yol açtığı seller nedeniyle ocaktan bu yana 115 kişinin hayatını kaybettiğini, 227 kişinin de yaralandığını kaydetti.

• Bugün avrupa enyüksek/en düşük sıcaklıklar. En yüksek değerlerde 1 şehir hariç liste komple türkiye. :)

• Resmi Gönderi

2 gun öncesi bir haber, gözden kaçmış

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.