- Resmi Gönderi
THE_AZOR bende orjinali değil hiç bir görüntü yok..Telde mı sıkıntı?
Avustralya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTHE_AZOR bende orjinali değil hiç bir görüntü yok..Telde mı sıkıntı?
Avustralya
Görüntü bende var
Biraz geç geliyor
Afyon'da afet yaşandı
Ben bu yaşıma kadar böyle bir dolu ve fırtına görmedim
Hala her yerlerde erimeyen dolu var, kırılmayan dal budak kalmadı.
Bahçeler perişan, ağaçlar, meyveler de öyle maalesef.
normal abi . artık her sene böyle bundan sonra yani normal değil ama normal. bekleniyordu zaten böyle birşey. perşembe günü istanbuldada olma ihtimali olabilir. karadeniz çok ısındı orası suskun
onca ekin gitti şimdi full zarar ziyan. . çoruma yağan 50 60 cm doludan sonra artık hiçbir doluya şaşırmıyorum... geçmiş olsun
Seul'deki sağanak felaketi: 7 kişi öldü, 6 kişi kayıp
Şiddetli yağış Güney Kore'nin başkenti Seul'ü etkisi altına aldı. Şiddetli yağışlarda en az 7 kişinin öldüğü 6 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
İçişleri ve Güvenlik Bakanlığı, Seul ve çevresinde yaklaşık 800 binanın hasar gördüğünü, 400'den fazla kişinin ise tahliye edildiğini açıkladı. Yağışın metro istasyonu gibi ulaşım alanlarını kullanılmaz hale getirdiği bildirildi. Gangnam semtinde, araçlar sular altında kaldı ve yağış yaşamı felç etti.
Kurtarma ekipleri, hayatını kaybedenlerden 4'ünün bodrum katta boğularak yaşamını yitirdiğini, 2 kişinin ise Gwangju kentinde çöken bir otogarda ölü bulunduğu ifade edildi.
Güney Kore hava durumu ajansı, Seul metropol bölgesi ve yakın çevreler için yağış uyarısı yaptı. Yağışın 5 ila 10 santimetreye ulaşabileceği belirtildi.
Seul'ün en çok etkilenen bölgesi Dongjak'da yağışın 42 santimetreye ulaştığı belirtildi. Bu ölçüm Seul'ün 1942'den bu yana ölçülen en yüksek sağanağı oldu
normal abi . artık her sene böyle bundan sonra yani normal değil ama normal. bekleniyordu zaten böyle birşey. perşembe günü istanbuldada olma ihtimali olabilir. karadeniz çok ısındı orası suskun
onca ekin gitti şimdi full zarar ziyan. . çoruma yağan 50 60 cm doludan sonra artık hiçbir doluya şaşırmıyorum... geçmiş olsun
Hiç sanmiyorum İstanbul'da afet durumunda bir yağış olacağını düşünmüyorum
Kayıtlara geçmiş en yüksek sıcaklık olan 56.7 derecelik sıcaklık bugün kıl payı kaçtı.
Bizde son durumlar böyle
Nem bunaltıyor yoksa çok da sıcak yok arada püfür püfür esintiler oluyor
Nijerya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Garba Shehu, yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Başkanı Muhammed Buhari'nin ülkesindeki sel durumuyla ilgili düzenli güncellemeler aldığını belirtti.
Shehu, ülke genelinde şiddetli yağışların yol açtığı seller nedeniyle ocaktan bu yana 115 kişinin hayatını kaybettiğini, 227 kişinin de yaralandığını kaydetti.
Bugün avrupa enyüksek/en düşük sıcaklıklar. En yüksek değerlerde 1 şehir hariç liste komple türkiye.
2 gun öncesi bir haber, gözden kaçmış