Mersindeki Yangın Büyük bir felakete benziyor çünkü bugün yangının dumanları Lefkoşaya kadar ulaştı.
Anlık Olaylar - Son Dakika-Medyadan haberler
-
-
işçler acısı durum dessene
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kraliçe Elizabetg Ölmemiş
-
- Resmi Gönderi
Babam genç,ben çocukken vardı bu kadın.
98 de babam vefat etti,ben 55-56 yaşıma geldim.
Bu kadın hala yaşıyor,demek ki yeme içme vakti, zamanı hala var.
-
Kraliçe Elizabetg Ölmemiş
Ölmüş bu arada.TV'de son dakika diye gördüm.
-
Ölmüş bu arada.TV'de son dakika diye gördüm.
ilk forumda ölüm haberi paylaşıldığında NTV ye baktım ölmemişti durumu kritik yazıyordu .doktorlar ümitsizmiş NTV de bu yazıyordıu . aradan biraz zaman geçti sonrasında mustafa isimli bir üye öldü haberi paylaştı . bende hemen NTV ye tekrar baktım ve öldüğü bilgisi paylaşılmıştı.. olay bu yani
Bilgi NTV ye geç ulaşmış olabilir bilemiyorum. Arada 1 saatlik fark var.
-
ilk forumda ölüm haberi paylaşıldığında NTV ye baktım ölmemişti durumu kritik yazıyordu .doktorlar ümitsizmiş NTV de bu yazıyordıu . aradan biraz zaman geçti sonrasında mustafa isimli bir üye öldü haberi paylaştı . bende hemen NTV ye tekrar baktım ve öldüğü bilgisi paylaşılmıştı.. olay bu yani
Bilgi NTV ye geç ulaşmış olabilir bilemiyorum. Arada 1 saatlik fark var.
Anladım knk olabilir😊
-
İngiliz medyası: “Gökyüzünde Kraliçe 2. Elizabeth'in silüeti belirdi.”
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İngiliz medyası: “Gökyüzünde Kraliçe 2. Elizabeth'in silüeti belirdi.”
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne alaka
-
- Resmi Gönderi
Ben daha iyi shoplarim
-
Ben o fotoğrafta hamburger gördüm 😂
-
- Resmi Gönderi
KAR YAGIŞI BAŞLADI
Yurdun genelinde soğuk hava etkisi hissettiriyor. Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'na sezonun ilk karı yağdı. En önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'na gece saatlerinde yağan kar nedeniyle zirve beyaza büründü. Kar yağışı, 3 bin 916 metre yükseklikteki Erciyes Dağı'nda 3 bin metreye kadar etkili oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Erciyes Kayak Merkezi'nde en yüksek hava sıcaklığı 15, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olarak ölçüldü. Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabından Erciyes'e sezonun ilk kar yağışını duyurdu. Başkan Büyükkılıç paylaşımında, "Erciyesimiz ilk karını aldı. Sonbahar ve kışın güzelliği bir arada" ifadelerini kullandı.
Uludağada yağdı abi ama yağış malesef çok zayıf olduğundan örtü yapamadı havada görüldü akşam biraz yağarsa belki hafif olur
-