Anlık Olaylar - Son Dakika-Medyadan haberler
-
-
- Resmi Gönderi
Bizim okullarımızda lisede telefonlar yıllardır yasak ben 4 sene boyunca 8.30 dan 15.30a kadar telefonumu dolaba kilitledim öğretmen zoruyla.
-
- Resmi Gönderi
Ama online eğitim yine gelirse 100 ülke arasından başarı sırası yine en düşüklerde oluruz ,millet ders yerine telefonda Instagram,tiktok izler.😀
-
- Resmi Gönderi
Tuhaf Ama Gerçek Bilgiler, Instagram9,208 likes, 94 comments - tuhaafamagercekbilgiler, September 18, 2023www.instagram.com -
- Resmi Gönderi
mustafa28 buraya aldım konudan abim..
SON DAKİKA
İsrail, Cenevre Antlaşması'yla tüm dünyada yasaklanan fosfor bombasını Gazze'ye attı.
Rusya’nın bile yapmadığını yaptılar açık ara savaş suçu işleniyor
-
- Resmi Gönderi
Güzel kar yağışı
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 burda da bulunsun mesajın alıntı ile alalım
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Halkımıza tekrardan geçmiş olsun, Allah can kaybı yaşatmasın..
Milli servet bu zarar ziyan.
Yetersiz alt yapılar ve hep gözüme batan köprüler..
Dümdüz boru gibi hala yaptıklarımız,bir bombe hafif bir rampa köprü yıkılmasının önüne geçer
Sinan usta yapmış yüzyıllar evvel
Akar suyun üzerine düz köprü olmaz.
Bu ilk video
Şehr-i Zonguldak, Instagram: "Rabbim Yardımcımız Olsun 🎥 Mustafa Özdemir"1,337 likes, 75 comments - zonguldakresimleri, November 19, 2023: "Rabbim Yardımcımız Olsun 🎥 Mustafa Özdemir"www.instagram.comBunda da içler acısı bir manzara var
Zonguldak duysun📢, Instagram: "📢Ereğli'de aşırı yağış nedeniyle araçlar ve dükkanlar sular altında kaldı. #ereğli#sel#araç#fırtına#rüzgar"1,373 likes, 45 comments - zonguldak_duysun, November 19, 2023: "📢Ereğli'de aşırı yağış nedeniyle araçlar ve dükkanlar sular altında kaldı. #ereğ..."www.instagram.comBirde kara haber var
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
https://www.instagram.com/reel/Cz13Z9Ns4…Tc4MmM1YmI2Ng== SON DAKİKA : Bolu Mengen-Gerede güzergâhında saatlerdir mahsur kalan vatandaşların olduğu aktarılıyor. trafik kilitlenmiş durumda. Birçok takipçimiz yardım talep ediyor. Burada kar yağışı sabaha kadar devam edecek, riskli...Umarız en kısa sürede yol açılır..
#bolu #gerede #kış #kar
@_havalarinsesi_, Instagram: "⚠️SON DAKİKA : Bolu Mengen-Gerede güzergâhında saatlerdir mahsur kalan vatandaşların olduğu aktarılıyor. trafik kilitlenmiş durumda. Birçok takipçimiz yardım talep ediyor. Burada kar yağışı sabaha kadar devam edecek,…3 likes, 0 comments - _havalarinsesi_, November 19, 2023: "⚠️SON DAKİKA : Bolu Mengen-Gerede güzergâhında saatlerdir mahsur kalan vatandaşların ol..."www.instagram.com -
- Resmi Gönderi
Son yaşanan sel , fırtına afetlerin de 9 can kaybı yaşanmış..
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam Antalya
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu akşam Antalya
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Var bi hayalimiz.Belki bir gün...
-
- Resmi Gönderi
Var bi hayalimiz.Belki bir gün...
İnşallah kazasız belasız yağsın da
-
Giresun'da mini tsunami yaşandı | Yerel Gündem HaberleriMeteoroloji'nin yüksek yağış ve sel konusunda uyardığı Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Giresun'da küçük çaplı bir tsunami meydana geldi. Bölgede, derin alçak…www.yenisafak.com
Giresunda deniz taşmış umarım büyük bir sıkıntı yoktur.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-